Neler Yeni

[ANKET] 2023 Seçimlerinde Erdoğan'ın Rakibi Kim Olacak?

Millet İttifakının Adayı Kim Olacak?

• Oy kullanan toplam üye
    121
  • Anket kapatıldı .

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
l8PPfOA4.jpg

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Tamam kardeşim haklısın ot yemeye devam edebilirsin
Ya trolsün ya da o belli seçmen kriterlerindensin
Ben Erdoğan'ı destekliyorum. Forumda bilmeyen kalmamıştır şimdiye dek. "Koyun" ve "Trol" diyerek hakaret etmeniz size seçim kazandırmaz.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çatı altına girmeleri zor kendi içlerinde ayrılma var.
ve anlamadığım imamoğlunun neresi iyi?
Mansur bey iyi biliyorum çünkü ankaradayım ancak ekrem imamoğlu çok iyi bir yönetim yapamadı çünkü bence yöneticilik yeteneği yok tavsiyem işi ile uğraşsın .
Ankara'da yaşayarak bu sonuca nasıl vardınız acaba? Hangi konuda yönetim yapamadı? Merak ettim cevaplarsanız sevinirim.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ankara'da yaşayarak bu sonuca nasıl vardınız acaba? Hangi konuda yönetim yapamadı? Merak ettim cevaplarsanız sevinirim.
Hocam şimdi şunu farkettim.
Medya tamam kötüdür anladım da eğer şöyle üdşünüyorum bu kadar kötü haber taraflı çıkıyor ise mansur bey'in böyle haberini görmedim doğru düzgün .
Yani haberler bana bunu söyledi medya sağcı dersen mansur bey nerede?

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
KK olacak. Siyaseti takip ediyorsanız KK'nin aday olmaya çok meraklı olduğunu görürsünüz.
Başka şansı yok. Eğer aday olmazsa genel başkanlığı kaybedecek. Aday olursa, en az 1 dönem daha genel başkan olarak kalacak. "Seçime girdim, Erdoğan'ı zorladım." diyecek. Bu da şimdiye kadar ki, "Neden Erdoğan gibi aday olmuyorsun?" söylemini sonuçsuz bırakacak.

Ve, aday olacak kişilere güvenmiyor. Başkanlığı eline alınca, kendisini partiden attırabilir diye korkuyor.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam şimdi şunu farkettim.
Medya tamam kötüdür anladım da eğer şöyle üdşünüyorum bu kadar kötü haber taraflı çıkıyor ise mansur bey'in böyle haberini görmedim doğru düzgün .
Yani haberler bana bunu söyledi medya sağcı dersen mansur bey nerede?
Haklısınız o bakımdan düşününce bende katılıyorum size. İbb şuan her alana yetişmeye çalışıyor benim gördüğüm kadarıyla ama bazı konularda kötü yanları var bencede. Şuan zaten nedense İstanbul'da bir kaos hakim. Metro inşaatlarının birisinde Ulaştırma Bakanlığı diğerinde İbb pankartları asılı.
Bence İstanbul'un tam anlamıyla düzgün yönetilmemesinin sebebi ikiye bölünmüş gibi olmasıdır.

Bura.K

80+ Silver
Başka şansı yok. Eğer aday olmazsa genel başkanlığı kaybedecek. Aday olursa, en az 1 dönem daha genel başkan olarak kalacak. "Seçime girdim, Erdoğan'ı zorladım." diyecek. Bu da şimdiye kadar ki, "Neden Erdoğan gibi aday olmuyorsun?" söylemini sonuçsuz bırakacak.

Ve, aday olacak kişilere güvenmiyor. Başkanlığı eline alınca, kendisini partiden attırabilir diye korkuyor.
Koltuk sevdalısı olduğunu az çok bende biliyorum ama hiç kazanamamaktansa başkasını almak daha iyidir. Kendisi de biliyor seçilmeyeceğini.

Ah şu koltuk sevdası ülkenin anasını belledi...

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Haklısınız o bakımdan düşününce bende katılıyorum size. İbb şuan her alana yetişmeye çalışıyor benim gördüğüm kadarıyla ama bazı konularda kötü yanları var bencede. Şuan zaten nedense İstanbul'da bir kaos hakim. Metro inşaatlarının birisinde Ulaştırma Bakanlığı diğerinde İbb pankartları asılı.
Bence İstanbul'un tam anlamıyla düzgün yönetilmemesinin sebebi ikiye bölünmüş gibi olmasıdır.
Ayrıca Eİ istanbul belediyesini borçlandırdı diye biliyorum diğerlerine oranla daha fazla.
Ben adamına göre veririm.
İlçe de AKP'ye Büyükşehirde CHP'ye vericem mesela çünkü böyle memnunum.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
İkiye bölünmesi değil. İBB hastane yolunu bile yapmadı. Projeleri iptal ettiği veya "bütçe bulamadım" bahanesiyle ötelediği için mecburen bakanlık yapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca Eİ istanbul belediyesini borçlandırdı diye biliyorum diğerlerine oranla daha fazla.
Ben adamına göre veririm.
İlçe de AKP'ye Büyükşehirde CHP'ye vericem mesela çünkü böyle memnunum.
İstanbul'u 2 yılda borç alamaz hâle getirdi. Yasal borç sınırlamasına geldi ve hâlâ borç almaya çalışıyor.

Hani İstanbul nimetti? Kendi bütçesi kendine yeterdi? Adam seçimden önce vaat ettiği her şeyin tersini yapıyor.

Top Bottom