Basiliks x hyperspeedDostlar forumda en çok tercih edilen ve beğenilen mouse marka ve modellerini merak ediyorum. Hangi marka ve modeli kullandığınızı belirtebilirsiniz!
- Razer Deathadder V3 Pro (Siyah)
Çok hafif, ergonomisi müthiş, düşük tepkime süresi, tıklama hissiyatı çok iyi ve oturaklı ayrıca kablosuz olması ayrı bir rahat.
Alıntıyı görüntüle
@Yavuz Sultan Selim @r4NG3rRival 3 alalı 0,75 yıl falan oldu pc başında pek vaktim yok bu nedenle sıfıra yakın bir ürün, neredeyse hiç kullanılmamış diyebilirim. Sıfırı şuan en ucuz satan yerde 700 TL. İkinci elde 600 civarına satıp 850tl ye glorious model o almak mantıklı mı? 600tl ye rahat satabilir miyim? (kablolu)
hatta en ucuz sıfırı 750 imişRival 3 alalı 0,75 yıl falan oldu pc başında pek vaktim yok bu nedenle sıfıra yakın bir ürün, neredeyse hiç kullanılmamış diyebilirim. Sıfırı şuan en ucuz satan yerde 700 TL. İkinci elde 600 civarına satıp 850tl ye glorious model o almak mantıklı mı? 600tl ye rahat satabilir miyim? (kablolu)
Asus gladius 2 core kullaniyorum memnun değilimDostlar forumda en çok tercih edilen ve beğenilen mouse marka ve modellerini merak ediyorum. Hangi marka ve modeli kullandığınızı belirtebilirsiniz!
- Razer Deathadder V3 Pro (Siyah)
Çok hafif, ergonomisi müthiş, düşük tepkime süresi, tıklama hissiyatı çok iyi ve oturaklı ayrıca kablosuz olması ayrı bir rahat.
Alıntıyı görüntüle