Anket - w11 vs w10

Hangi işletim sistemini kurayım

• Oy kullanan toplam üye
    27

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,620
normalde çıktığından beri w11 kullanıyorum lakin hala daha farkettirmeden sorunları olduğu söyleniyor bu sebeple bu anketi koyuyorum.

Hangisi 1. gelirse onun formatını atacağım şimdiden teşekkür ederim.

Bende win11 kullanıyorum tekrar win 10 a geçmeyi düşündüm. Yarar zarar ilişkisi nedeniyle emin olamadım genel olarak seçiyorum fakat görev çubuğunu otomatik gizle olarak kullanıyorum cidden bazen gizlenmiş görev çubuğuna erişmek işkence oluyor alttan çıkmıyor bir türlü.
İkinci yaşadığım sorun buna bir sorunda denmez aslında herhangi bir klasör veya simgeye sağ tıkladığımda istediğim seçeneğe erişmek için tekrae diğer seçenekleri göstere tıklamam gerekiyor bu biraz sinir bozucu.
Birde benim sistemim biraz kötü oyun oynarken aynı zamanda operadan birşeyler izliyorum alt tab yaparken kasma oluyor akıcı geçiş yapmıyor. Win 10da bu daha akıcıydı

görüntüye önem veriyorsan ve telefon uygulamaları kullanmana gerek varsa win 11
saydığım 2 kriter umrunda değilse win 10.

konu kapanmıştır.

Windows 10.

normalde çıktığından beri w11 kullanıyorum lakin hala daha farkettirmeden sorunları olduğu söyleniyor bu sebeple bu anketi koyuyorum.

Hangisi 1. gelirse onun formatını atacağım şimdiden teşekkür ederim.
Win 11'de zararı yok bile gözükse performansta düşüklük hissediyor gibi oluyorsun hemde bazı uygulamalar hata veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,676
Üyeler
190,783
Son üye
omerov
Geri