SametWasTaken
80+
Dahası
Dostum bunlar sacmalik. Senin bilinc altindan cikiyor. Takma kafaniAlıntıyı görüntüleSanırım bu her yeni bir yaşıma girdiğimde oluyor yada ben öyle düşünüyorum bilmiyorum(20ekim) Rüyam direk 1 anda korkunç yerde başlıyor(bu rüyayı tarif etmek bile tüylerimi diken diken ediyor. Bilmiyorum) şimdi düşünün evden içeriye girdin sol yukarı tarafında duvara montelenmiş bir ceket askılığı var ve kapıdan 1 metreden cok daha az bi mesafede genişliği 1.80 derinliği 70cmi bulabilen bir kahverengi çeyiz sandığı var ve son olarak dış kapıdan girince karşımızda kalan çift kapılı salonumuz var (tek kapısını kullanıyoruz içeriye girerken öyle özel günler dışında açmayız) salon kapısının sağ tarafında tuvalet ve odaların bulunduğu koridor var neyse çizim olarak devam edicem kırmızı benim (bedenim duvarın arkasında kalıyor görmüyor yani varlık beni ben ise parmaklarım duvarın üzerinde olacak şekilde tek sağ gözümle ona bakıyorum) tozpembe renk duvarlar digerleri belli ve sandığın üzerinde bir çizim (kuşbakışı resimde) var. Evet asıl konu şimdi başlıyor. Söylediğim gibi askılığın arasında sandığın üstüne duran ayaksız bi hayalet var ve jeff the killerin jumpscaresi gibi çığlık atıyor. ama ben ne bir ses çıkarabiliyorum nede ailem uyanabilsin diye çığlık atabiliyorum. Sanki o an nefesim kesilmiş gibi. Hayaletin attığı çığlığı ailem duymuyor ve sonrasında terler içinde derin derin nefes alarak kalkıyorum. Karabasan desem rüyama girebiliyor mu ki bilmiyorum. Psikolojik desek sanmıyorum öyle çok korku filmleri izleyen biri de değilim de küçükken çok öyle araştırıyordum gta gizemlerini ondan olması gerek.
Alıntıyı görüntüleHayalet resimdeki o gta gizemindeki kadın. Şuan biraz yorgunum konu aktif olursa o rüyayı daha fazla toparlayıp anlatırım.