Anlaşmalı interneti iptal etmek

Ardakoc

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar vodofonde 2 yılık sözleşmede 1 yıl kaldı iptal oluyormuş tüketici haklarından gittik Red geldi bidaha gitmek istiyoruz kabul olması için ne yapılmalı millenicom geçmeyi düşünüyorum en çok hızı o veriyor

Arkadaşlar vodofonde 2 yılık sözleşmede 1 yıl kaldı iptal oluyormuş tüketici haklarından gittik Red geldi bidaha gitmek istiyoruz kabul olması için ne yapılmalı millenicom geçmeyi düşünüyorum en çok hızı o veriyor
Hocam tam anlamadım.
Taahhütname de 1 yıl kalmasına rağmen cayma bedeli ödemeden iptal olunuyor mu?
Ve Red geldi dediğiniz ne oluyor?

Hocam tam anlamadım.
Taahhütname de 1 yıl kalmasına rağmen cayma bedeli ödemeden iptal olunuyor mu?
Ve Red geldi dediğiniz ne oluyor?
hocam şöyle 1 yıl kaldı sözleşmenin bitmesine ve tüketici haklarına gittiğimde red yedim onay olmadı bida gidicem ne yapmalıyımm

Red yemen normal.

Red yediysen bir daha gitmenin anlamı ne? 2 yıllık bir sözleşme imzalamışsın tak diye iptal edemezsin.Cayma bedelini ödersen ancak çıkabilirsin.

yani red gibi değil ve yeni imzalanmadı 1 yıl geçti
Hocam yeni değildir ama taahhütname 2 yıl ise 2 yıl içinde iptal ettiremezsiniz.
Siz attığınız imzada '2 yıl ku operatörün paketini kullanmak istiyorum, onaylıyorum' gibi bir şey için imza atıyorsunuz.
Doğal olarak iptal talebiniz onaylanmaz.
Ben bile şaşırdım zate cayma bedelini ödemeden nasıl iptal ettirebiliyorsunuz diye?

hocam şöyle 1 yıl kaldı sözleşmenin bitmesine ve tüketici haklarına gittiğimde red yedim onay olmadı bida gidicem ne yapmalıyımm
Cayma bedelini ödersen zaten iptal olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,561
Üyeler
188,953
Son üye
Etheryum
Geri