Hocam tam anlamadım.Arkadaşlar vodofonde 2 yılık sözleşmede 1 yıl kaldı iptal oluyormuş tüketici haklarından gittik Red geldi bidaha gitmek istiyoruz kabul olması için ne yapılmalı millenicom geçmeyi düşünüyorum en çok hızı o veriyor
hocam şöyle 1 yıl kaldı sözleşmenin bitmesine ve tüketici haklarına gittiğimde red yedim onay olmadı bida gidicem ne yapmalıyımmHocam tam anlamadım.
Taahhütname de 1 yıl kalmasına rağmen cayma bedeli ödemeden iptal olunuyor mu?
Ve Red geldi dediğiniz ne oluyor?
nedenRed yemen normal.
Cayma bedelini ödemeden iptal ettiremezsin.neden
yani red gibi değil ve yeni imzalanmadı 1 yıl geçtiRed yediysen bir daha gitmenin anlamı ne? 2 yıllık bir sözleşme imzalamışsın tak diye iptal edemezsin.Cayma bedelini ödersen ancak çıkabilirsin.
Hocam yeni değildir ama taahhütname 2 yıl ise 2 yıl içinde iptal ettiremezsiniz.yani red gibi değil ve yeni imzalanmadı 1 yıl geçti
Cayma bedelini ödersen zaten iptal olur.hocam şöyle 1 yıl kaldı sözleşmenin bitmesine ve tüketici haklarına gittiğimde red yedim onay olmadı bida gidicem ne yapmalıyımm
sen yanlış anlamışsın onu bende bilyorum tahütlü de bile olsan cayma hakkı varCayma bedelini ödersen zaten iptal olur.
Anladımsen yanlış anlamışsın onu bende bilyorum tahütlü de bile olsan cayma hakkı var