Neler Yeni

Anlık aşırı yüksek sese maruz kaldım.

Arkadaşlar merhaba. Ben az önce müzik dinliyordum. Bir ara sesi fulleyip kulaklığı çıkarmıştım. Sonra kulağıma kulaklığı taktım ve bir dakri açtım ve kulaklarının içi de bomba patlamış gibi hissettim. Sonra kulaklığı çıkarttım ve sunu fark ettim. Sanki daha az duyuyorum. Kulaklığı taktım ve sesi daha az duyduğumu fark etttim. Yıldan geçen araba sesleri de az geliyor. Arkadaşlar sizce kulağıma bir şey mi oldu ge İçel mi yoksa psikolojik mi?

Light

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba. Ben az önce müzik dinliyordum. Bir ara sesi fulleyip kulaklığı çıkarmıştım. Sonra kulağıma kulaklığı taktım ve bir dakri açtım ve kulaklarının içi de bomba patlamış gibi hissettim. Sonra kulaklığı çıkarttım ve sunu fark ettim. Sanki daha az duyuyorum. Kulaklığı taktım ve sesi daha az duyduğumu fark etttim. Yıldan geçen araba sesleri de az geliyor. Arkadaşlar sizce kulağıma bir şey mi oldu ge İçel mi yoksa psikolojik mi?
Psikolojik de olabilir ama yüksek sesler karşısında geçici duyma kaybı normal karşılanabilir. Yine de ne olur ne olmaz doktora görünmekte fayda var.

redder06

80+
tavsiyem hemen doktora kontrol ettirmelisin, ama 2 gün beklemeni tavsiye ederim, eğer ki 2 günün sonunda geçmezse doktora belirtirsin daha ayrıntılı tetkik etmiş olur

Shourd

80+ Gold
eğer doktora gitmek sıkıntı değil ise bi doktora gidin belki geçici duyma kaybı olabilir örnek olarak düğünlerde müziğin ve davulun yanında çok durunca farklı bi yere gidince sesi çok daha az duyuyormuş gibi oluyosunuz onun gibi bişi olabilir ama yinede doktora gitmeniz daha iyi olur

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam psikolejok olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçer mi hocam korkuyorum.

jouly

80+ Bronze
Hocam psikolejok olabilir mi?

Geçer mi hocam korkuyorum.
psikolojikdir kulaklığın full sesinden bir şey olmaz , sen hiç sistemli arabanın dibinde 2 saat müzik dinlememişsin :D

kemal k.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Kemal
Kulağın agrimistir hocam o hissi bende yaşıyorum muhtemel kısa süre sonra geçer ama uzun süreli şikayetiniz olursa KBB ye görünün

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Psikolojik olması mümkün değil , geçiçi veya kalıcı bir hasar almış olabilir kulak zarın.

Psikolojik olması mümkün değil , geçiçi veya kalıcı bir hasar almış olabilir kulak zarın.
Hoca akşam olduğu için ses az bence. Masaya vurunca ses normal geliyor gibi. Korkuyorum ama bir şey olacak diye. Bir daha kulak içi takmam. Kulak hiç hava almıyor.

Düzelfi baya. Galiba psikolejok.

Sanki eskisinden daha normal duyuyorum eskiden çoğu ses dikkatimi dağıtırken şimdi istediğim şeyi duyuyorum gibi. Galiba psikolejok.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,055,514
Üyeler
167,673
Son üye