KeyFineBak
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
arkadaşlar iyi forumlar yeni aldığım 5600x ve 4060 ti sistemi kurdum fakat 2 3 dakikada bir droplar mevcut sebebini çözemiyorum video linki bırakıyorum
Temiz format + Bugün çıkan son driver kur sonra tekrar test et.arkadaşlar iyi forumlar yeni aldığım 5600x ve 4060 ti sistemi kurdum fakat 2 3 dakikada bir droplar mevcut sebebini çözemiyorum video linki bırakıyorum
fps drop bendede var bu aralar çoğu kişidede görüyorum ben pc yi itopyaya göndericem bi.Aynısının bi değişi bendede oluyor çözemedim.
ve benim denemdiğim yolda kalmadı 4 defa format attım bütün testleri yaptım ama hata çıkmıyorfps drop bendede var bu aralar çoğu kişidede görüyorum ben pc yi itopyaya göndericem bi.
Bende 3 ay önce aldım drop yiyor her oyunda denemediğim yol kalmadı maalesef garantiye yolladık gene bir şey çıkmadı sistemsel bi sıkıntılı olay değil sanırım, ancak herhangi bir çözüm ile karşılaşmadım.fps drop bendede var bu aralar çoğu kişidede görüyorum ben pc yi itopyaya göndericem bi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve benim denemdiğim yolda kalmadı 4 defa format attım bütün testleri yaptım ama hata çıkmıyor
SSD ne?Bende 3 ay önce aldım drop yiyor her oyunda denemediğim yol kalmadı maalesef garantiye yolladık gene bir şey çıkmadı sistemsel bi sıkıntılı olay değil sanırım, ancak herhangi bir çözüm ile karşılaşmadım.
Alakası yok hocamTemiz format + Bugün çıkan son driver kur sonra tekrar test et.
SSD, Solid-State Drive'ın (Katı Hal Sürücü) kısaltmasıdır. Şaka bir yana SSD ile alakası olduğunu düşünmüyom.SSD ne?
Bi git işine bilip bilmeden konuşma.SSD, Solid-State Drive'ın (Katı Hal Sürücü) kısaltmasıdır. Şaka bir yana SSD ile alakası olduğunu düşünmüyom.
Banamı diyon bunu kardeşim, senden fazla donanım bilgim olduğuna eminim.Bi git işine bilip bilmeden konuşma.
Arkadaşın attığı videoda drop yediği an İşlemci kullanımı %100 oluyor durdurup bakabilirsin. SSD de sorun olsa oyuna girerken bi ton sorun yaşardı.bende de aynı sorun var valorantta olmuyor ama agır oyunlarda arada oluyor ssdden suphelenıyorum bende James Donkey çünkü
WOOOW Dünyanın en bilgili insanıBanamı diyon bunu kardeşim, senden fazla donanım bilgim olduğuna eminim.