Anlık fps drop 5600x

Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar iyi forumlar yeni aldığım 5600x ve 4060 ti sistemi kurdum fakat 2 3 dakikada bir droplar mevcut sebebini çözemiyorum video linki bırakıyorum

Aynısının bi değişi bendede oluyor çözemedim.
fps drop bendede var bu aralar çoğu kişidede görüyorum ben pc yi itopyaya göndericem bi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fps drop bendede var bu aralar çoğu kişidede görüyorum ben pc yi itopyaya göndericem bi.
ve benim denemdiğim yolda kalmadı 4 defa format attım bütün testleri yaptım ama hata çıkmıyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve benim denemdiğim yolda kalmadı 4 defa format attım bütün testleri yaptım ama hata çıkmıyor
Bende 3 ay önce aldım drop yiyor her oyunda denemediğim yol kalmadı maalesef garantiye yolladık gene bir şey çıkmadı sistemsel bi sıkıntılı olay değil sanırım, ancak herhangi bir çözüm ile karşılaşmadım.

Bende 3 ay önce aldım drop yiyor her oyunda denemediğim yol kalmadı maalesef garantiye yolladık gene bir şey çıkmadı sistemsel bi sıkıntılı olay değil sanırım, ancak herhangi bir çözüm ile karşılaşmadım.
SSD ne?

bende de aynı sorun var valorantta olmuyor ama agır oyunlarda arada oluyor ssdden suphelenıyorum bende James Donkey çünkü

bende de aynı sorun var valorantta olmuyor ama agır oyunlarda arada oluyor ssdden suphelenıyorum bende James Donkey çünkü
Arkadaşın attığı videoda drop yediği an İşlemci kullanımı %100 oluyor durdurup bakabilirsin. SSD de sorun olsa oyuna girerken bi ton sorun yaşardı.

Muhtemelen sorun işlemcide yada vanguard anticheat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,339
Üyeler
185,074
Son üye
teach
Geri