Neler Yeni

Anlık görüntü gidip gelmesi

achiles06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
mesut demirel
Merhaba ben pc ile alakalı şöyle bir problem yaşıyorum anlık görüntü gidip gelmeleri kasaya minnacık bile tırnakla Değsem fark etmeksizin görüntü gidip geliyor test yapıyorum testlerde falan herhangi bir sorun görünmüyor fun mark tarzı testler bütün soketler tek tek kontrol ettim herhangi bir giriş çıkış ekipmanlarında bir sıkıntı yok ama bu sıkıntıyı aşamıyorum aslında PCnin bütün parçalarını yeni değiştirdim eski kasada da aynı problemi yaşıyordum ben ana kartta bir problem vardır diye düşünmüştüm ve bütün sistemi değiştirdim gene aynı problemi yaşıyorum

Ekler

• IMG_0902.jpeg
    IMG_0902.jpeg
    1.5 MB · Hit: 11

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Onur Erçakır
Kablo temassızlığından kaynaklanıyor olabilir. Ben olsam özellikle ekrana giden kaloların iki ucuna da hafifçe dokunarak sorunu tekrar oluşturmaya çalışırdım.

achiles06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
mesut demirel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablo temassızlığından kaynaklanıyor olabilir. Ben olsam özellikle ekrana giden kaloların iki ucuna da hafifçe dokunarak sorunu tekrar oluşturmaya çalışırdım.
Hocam her şeyi denedim kablolari sabit tutuyorum kablolara dokunuyorum herhangi bir şey yok size şöyle söyleyeyim fanların titreşimden bile görüntü gidip geliyor bir önceki ekran kartında da aynı problemi yaşatıyordu yani sorun ekran kartında zannedip ekran kartını değiştirdim ana kartta zannedip ana kartı değiştirdim hatta ana kartı değiştirdim bütün sistemi değiştirdim gene aynı problemi yaşıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

++

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,420
Üyeler
171,364
Son üye
levent6444
Top Bottom