Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
off alsam mı acaba t20yi
Kaderimiz aynı hocam bendede gt2 pro var bunu babama verip watch4 emi geçsem diye düşünüyorumwatch 4 alınır mı huawei gt2 pro var
iki saat de çok kaliteli ama samsung da android wear olduğu için daha kapsamlı olacağını düşünüyorum yazılım olarakWatch4 alınır mı? sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaderimiz aynı hocam bendede gt2 pro var bunu babama verip watch4 emi geçsem diye düşünüyorum
Sizce alınır mı? hocam bu fiyata normal fiyatları hakkında çok bilgim yok indşrim güzelmiiki saat de çok kaliteli ama samsung da android wear olduğu için daha kapsamlı olacağını düşünüyorum yazılım olarak
yani genelde zaten fiyatı bu civarlarda dolaşan bir saat çok yükselip indiğini görmedim hepsiburada da hepsipapel bakiye birikmişse belli bir miktar onu da ekleyip alınabilir benceSizce alınır mı? hocam bu fiyata normal fiyatları hakkında çok bilgim yok indşrim güzelmi
Hocam 2270 TL'ye aldım sizce h.o mu go mu şu an gt2 pro var bunu babama verip watch4 kullanıcamyani genelde zaten fiyatı bu civarlarda dolaşan bir saat çok yükselip indiğini görmedim hepsiburada da hepsipapel bakiye birikmişse belli bir miktar onu da ekleyip alınabilir bence
bence güzel hocam hayırlı olsun güle güle kullanırsınız inşallahHocam 2270 TL'ye aldım sizce h.o mu go mu şu an gt2 pro var bunu babama verip watch4 kullanıcam
Çok iyi fiyat.Hocam 2270 TL'ye aldım sizce h.o mu go mu şu an gt2 pro var bunu babama verip watch4 kullanıcam
Mikrofonu güzel kulaklık, apple Airpods 3 e benziyor çok telefonda konuşuyorsan alınırqcy t20 alınır mı iyi mi bilgisi olan var mı