Neler Yeni

Yardım Anlık İnternet Kesilmesi Veya Ping Artışı

Mhytroz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsmet Mert
Merhabalar Türk Telekom kullanıyorum normalde böyle bir sorunum yoktu fakat 2 gün önce bilgisayarı formatladım ondan öncesinde hiçbir internet sorunum yoktu formattan sonra her şey başladı discordda anlık 5000ms oluyor googlede bağlantı kesiliyor veya valorantta internet anlık gidiyo sonra tam gidiyo poligondayken bile oyundan atıyor modem ile alakalı mı yoksa wifi adaptörüm ile mi bilmiyorum ama dediğim gibi formattan sonra başladı internet adaptörümün
wifi adaptörümün donanım kimliği;
USB\VID_0BDA&PID_C812&REV_0000

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,544
İsim
Arda doğan
Türk telekomda var knk bendede aynı

otp_47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mertan yılmaz
ping korusunda sorun yaşamıyorum ama sürekli bi internet kesintisi yaşıyorum 50 kere aradım 50 ci arayışımda sorunu çözdüler

Mhytroz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsmet Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ping korusunda sorun yaşamıyorum ama sürekli bi internet kesintisi yaşıyorum 50 kere aradım 50 ci arayışımda sorunu çözdüler
müşteri hizmetlerine sorununuzu nasıl dile getirdiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela şuan valorantı güncelliyorum indirme 2.7mbps olarak indiriliyo arada 1.4 e düşüyo birden 0.1kbps oluyo 5-6 sn sonra geri aynı düzeliyo

otp_47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mertan yılmaz
müşteri hizmetlerine sorununuzu nasıl dile getirdiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela şuan valorantı güncelliyorum indirme 2.7mbps olarak indiriliyo arada 1.4 e düşüyo birden 0.1kbps oluyo 5-6 sn sonra geri aynı düzeliyo
türk telekomu arayıp derdini anlatıyorsun hangi konuda sorun yaşıyorsan olmadı şikayet var diye bir site var ordan şikayetini yazarsan sana dönerler

Mhytroz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsmet Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şikayet var'a yazdım bekliyorum

Top Bottom