Neler Yeni

Anlık ısı görme programı - Windows

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Arkadaşlar konu yanlış yerdeyse affola, bununla alakalı bir başlık bulamadım. MSI Afterburner dışında kolay ve stabil bir şekilde GPU, CPU sıcaklığını nasıl görebilirim? Hangi programı kullanmalıyım?

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer
hwmonitor kullanabilirsin.

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güvenilirdir, ayrıntılı ve doğru değerleri gösteren program.
Hocam evet güzel bir program öncelikle teşekkür ederim. Fakat biraz şüphelendim bir tek opera açıkken r3 3100 42.0 derece, ekran kartım sapphire pulse rx 5500 xt oc de 42.0 derece diskim ise 37.0 derece. Ama odam şu an hiç soğuk almıyor hatta ben terliyorum şu an o derece kalorifer yanıyor. Ve kasa masanın üstünde değil altında duruyor. Sebebi ise masamın dandik olması, hem yer yok hem de çıkartırsam masa kırılacak gibi yeni aldım fakat pek ağır taşıyacak hali yok gibi. Uzun lafın kısası bu şartlar altında sıcaklıklar normal midir? @epica59 @FightForHonor

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer
İşlemci oc göre derecesi normal sayılır, 5500 xt deneyimim olmadı fakat sıcaklığı boşta biraz fazla geldi. Kullanan arkadaşların değerlendirmesi daha doğru olur. Odanızın da sıcak olduğunu göz önünde bulundurursak değerler normal.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
İşlemci oc göre derecesi normal sayılır, 5500 xt deneyimim olmadı fakat sıcaklığı boşta biraz fazla geldi. Kullanan arkadaşların değerlendirmesi daha doğru olur. Odanızın da sıcak olduğunu göz önünde bulundurursak değerler normal.
Odam sıcak hocam ben terliyorum yani pc başında, işlemci ve ekran kartı da geldiği gibi stok ayarlarına dokunmadım hep aynı stok şekilde kullanıyorum. Ve ekran kartı fanları boştayken asla dönmüyor. Anca 50-51 dereceyi gördüğü zaman kendiliğinden dönüyor derece 40 v.s. olduğu zaman bırakıyor dönmeyi. MSI Afterburner'den daha önce denedim fakat fan ayarını açıp %20-30'a çeksem bile dönmüyor boşta napabilirim? Zaten sessiz çalışan bir kart olduğu için boşta ayarını %20-30 yapmak istiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmetcan Aydın
Sistemimiz seninle aynı dostum bende programı indirip bakayım bir.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer
Odam sıcak hocam ben terliyorum yani PC başında, işlemci ve ekran kartı da geldiği gibi stok ayarlarına dokunmadım hep aynı stok şekilde kullanıyorum. Ve ekran kartı fanları boştayken asla dönmüyor. Anca 50-51 dereceyi gördüğü zaman kendiliğinden dönüyor derece 40 v.s. olduğu zaman bırakıyor dönmeyi. MSI Afterburner'den daha önce denedim fakat fan ayarını açıp %20-30'a çeksem bile dönmüyor boşta napabilirim? Zaten sessiz çalışan bir kart olduğu için boşta ayarını %20-30 yapmak istiyorum.
Odanız anlattığınız kadar sıcaksa değerler çok normal . Zaten stok ayarları üst düzey bir soğutucu veya aşırı anormal sıcak bir ortam yoksa değiştirmeyi pek tavsiye etmem. program sürekli açık kalsın ara ara kontrol edin, en yüksek kaç derece olmuş, aşırı bir artış olmuşmu gözlemleyin gerekirse cinebenh testi occt testi ile ulaştığı max sıcaklıklara bakın, aşırı bir sıcaklık durumu olmaz ise rahatlıkla bu sıcaklıklarda kullanabilirsiniz.

Top Bottom