Anna deniz bune pc alınır mı?

Bulabilirsiniz ancak her sistemde kaliteden ödün veriliyor. Anakart, ram, psu, kasa da kısıtlamalar yapılıyor. Mesela paylaştığınız sistemde anakart bayağı bir giriş seviyesi denebilir.

Bulabilirsiniz ancak her sistemde kaliteden ödün veriliyor. Anakart, ram, psu, kasa da kısıtlamalar yapılıyor. Mesela paylaştığınız sistemde anakart bayağı bir giriş seviyesi denebilir.
Post automatically merged:

B550 kötü mü? Yoksa mAtx olduğu için mi?

Alınmayacak kadar kötü mü ?olmazsa birkaç yıl sonra değiştiririm anakartı ama kablolama işlerini çok bilmiyorum

Alınmayacak kadar kötü mü ?olmazsa birkaç yıl sonra değiştiririm anakartı ama kablolama işlerini çok bilmiyorum
Ben almam ama idare eder mi ? İdare eder diyebiliriz. Ekran kartı çift fan olduğu için ekran kartı slotuna daha az yük bineceği için uzun süre kullanabilirsiniz. Ancak ryzen 5 5600x gibi ısınan bir işlemci bulunan sistem için yetersiz vram soğutmasına sahip bir anakart kullanmak ne kadar mantıklı tartışılır. İşlemci için mutlaka bir soğutucu alınız.

Oc yapmazsam gerek kalır mı soğutucuya yoksa oc yapmadan da baya ısınıyor mu? Bide eğer biliyorsanız güzel bir soğutucu önerir misiniz?

Buna ben önceden bakmıştım ama çok iyi gelmedi gözüme
Sebebi nedir?.Ayrıca sizin attığınız sistemin kasa ve PSU'su daha iyi hocam eğer benim için 900TL önemli değil derseniz onu tercih edebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,389
Üyeler
191,086
Son üye
Edadeniz10
Geri