Hızı kac ms dir ve PS4 nasıl bağlanırBüyük turnuva oyuncuları o klavyeyi kullanıyor o yüzden çok efsanedir diyebilirim
İnternetten araştırabilirsinizHızı kac ms dir ve PS4 nasıl bağlanır
Bulamadım baktım amaİnternetten araştırabilirsiniz
Hocam kutusundan çıkan kablonun kalitesizliğinden şikayet eden var.Yakında anne Pro 2 almayı düşünüyorum ilk defa mekanik klavye alacağım hizini ve Bluetooth nasıl kullanıldığını söyler misiniz
Acaba telefonumun şarjı olur muHocam kutusundan çıkan kablonun kalitesizliğinden şikayet eden var.
Kablo sıkıntınız olmaz type-c kullanılıyor sanırım.
Ve Batuhan 'platen' Büyükakkan'da o klavyeyi kullanıyor.
Adam profesyonel bir şekilde oynuyor o yüzden ekipmanlara önem vereceğini düşünürsek kaliteli bir klavye diyebiliriz...
Kablo olarak şarj aletini kullanabilir miyim?Hocam kutusundan çıkan kablonun kalitesizliğinden şikayet eden var.
Kablo sıkıntınız olmaz type-c kullanılıyor sanırım.
Ve Batuhan 'platen' Büyükakkan'da o klavyeyi kullanıyor.
Adam profesyonel bir şekilde oynuyor o yüzden ekipmanlara önem vereceğini düşünürsek kaliteli bir klavye diyebiliriz...
Hocam bu videoyu dk olarak 2.55'ten sonra izleyebilir misiniz?Acaba telefonumun şarjı olur mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kablo olarak şarj aletini kullanabilir miyim?
HangiHocam bu videoyu dk olarak 2.55'ten sonra izleyebilir misiniz?
Hangi videoyuHocam bu videoyu dk olarak 2.55'ten sonra izleyebilir misiniz?
Peki link atabilir misiniz uygun bir fiyata Türkiye'den almak mümkün mü yoksa 2.el alabileceğim yerler var İstanbul'daAnne pro 2 gönül rahatlığı ile alınabilecek tam bir fiyat performans ürünü. Klavyenin hızı genel olarak switchlerinde hızlı istiyorsan red switchli alacaksın.
Hocam atmayı unutmuşum şimdi güncelledimHangi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hangi videoyu
Banggood'da var ama Türkiye'de 2. El satan var mı hiç bilmiyorum.Peki link atabilir misiniz uygun bir fiyata Türkiye'den almak mümkün mü yoksa 2.el alabileceğim yerler var İstanbul'da