Neler Yeni

Annem bilgisayarı sildikten sonra mavi ekran

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Mert Aydınlı
Merhaba bugün annem zorla odamda temizlik yapıyordu ve PC'nin kablosuynu ya da kulaklıgın kablosunu bastı ya da çekti bir şey yaptı ama çok da sert yapmadı kabloyu çekmiş olsa da çok hızlı değildi neyse direk mavi ekran verdi ve 2 dk içinde restart atıp geldi kendine ama çok sinirliyim yani zaten yarım yamalak çalışıyor bilgisayar ve gelip daha bozuyor neyse bir şey olmuş mudur sizce ya da bozulma vs olmuş mudur?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bir sorun oldugunu dusunmuyorum .

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Mert Aydınlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam laptop mu kullanıyorsun
yok hocam kasalı yani masaüstü açıktı orda bi kabloya bastımı çektimi anlamadım direk mavi ekrana attı yani ben saatlerce oyun oynadınca ısınmayan bilgisayar bi kablo çekmeyle mavi ekran şaşırtıcı

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Merhaba bugün annem zorla odamda temizlik yapıyordu ve PC'nin kablosuynu ya da kulaklıgın kablosunu bastı ya da çekti bir şey yaptı ama çok da sert yapmadı kabloyu çekmiş olsa da çok hızlı değildi neyse direk mavi ekran verdi ve 2 dk içinde restart atıp geldi kendine ama çok sinirliyim yani zaten yarım yamalak çalışıyor bilgisayar ve gelip daha bozuyor neyse bir şey olmuş mudur sizce ya da bozulma vs olmuş mudur?
Benimde pc webcam i birden çıkarınca mavi ekran vermişti.

Top Bottom