Neler Yeni

Annem Evlatlıktan Reddedermi?

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,887
İsim
ege erdem demirelli
Ben olsam reddederdim walla :D

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Muhammet Çağrı
sen onu annelikten reddet o nasıl soru (veya anime kızıyla tanış benim gibi)

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
IMG_6043.png

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
Beyler selam annem çok garip bir kadın 2 yıl önce duvarima ilk posterimi astım kendini rias gremory adlı kadın karaktere ait çok açık olmamasına rağmen ertesi gün geldiğimde yirtik sekilde buldum anneme sorduğumda ayip demisti 2 yıl geçti odami kadın hariç her posterle doldurdum ici rahat etsin die ama artık dayanamıyorum kasanin içine 3 tane anime kızı alıyorum ikisi kartın altında durcak biri kartın üstünde oturacak (keske benim ustume otursa) o yüzden bi supheliyim kasamida patlatirmi diye ne düşünüyorsunuz?
ŞPWKLMŞSPWMSŞSMWLSNQLSNŞWMSŞWJDPWNSŞWJSĞWNSĞWJSĞWKSĞWMSĞWJSĞWSMĞWNDĞWJSĞWJSŞWNSĞWJD

pc ustasi1

80+ Silver
Beyler selam annem çok garip bir kadın 2 yıl önce duvarima ilk posterimi astım kendini rias gremory adlı kadın karaktere ait çok açık olmamasına rağmen ertesi gün geldiğimde yirtik sekilde buldum anneme sorduğumda ayip demisti 2 yıl geçti odami kadın hariç her posterle doldurdum ici rahat etsin die ama artık dayanamıyorum kasanin içine 3 tane anime kızı alıyorum ikisi kartın altında durcak biri kartın üstünde oturacak (keske benim ustume otursa) o yüzden bi supheliyim kasamida patlatirmi diye ne düşünüyorsunuz?
Yarın kimya sınavı bana girecek Milletin derde bak

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,669
İsim
Sarp Yılmaz
Allah akıl fikir versin derdini şey edeyim kardeş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,985
Üyeler
167,584
Son üye
Salihgaz1
Top Bottom