Knk bana atsana özelden bakayım biUlan şimdi farkettim baya uzun yazmışım he size kısaca özetliyim eğer ki çok istiyorsanız offline oyunların bedava listesini atabilirim size.
hayır hocam düzgün okursanız pc böyle olur diyorum oyunla alakası yokdediğniz ile videonun alaksı yok hocam adam çözünürlük yükseltiyor sistem tabi kasar 4k oynamak ne hiçbirşey olmaz iyi yerden indirirsen yılarca sabit kullandığım yerler var yardımcı olurum eğer isitoyorsa gizli alma sakı veya para biriktir al ama nereye kadar bir oyun olmuş 300tl
at knkUlan şimdi farkettim baya uzun yazmışım he size kısaca özetliyim eğer ki çok istiyorsanız offline oyunların bedava listesini atabilirim size.
Biraz bekleticem hocam. Ayrica bu hesaplar ile alakam yok benim zaten internette ufak bir arastirma yaparak ulasilabiliyor bunlara.Knk bana atsana özelden bakayım bi
Tabi haklısınız bazen virüs oluyor. ama indirdiğinyerin önemi de büyük ben kesinlikle tavsiye etmiyorum ama kardeşimin başka yolu yok gibi gözüküyor yokluka her şey mübahtır boşverhayır hocam düzgün okursanız pc böyle olur diyorum oyunla alakası yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
at knk
Axolotll#0475DC verme sansiniz var mi buradan belki ban falan yerim.
Ayrica hesaplari offline alip cloud kapayip remote play ve ip ile alakali bir seyi kapayarak oynamaniz gerek yoksa ugrasirsiniz.
Biraz bekleticem hocam.Axolotll#0475
Vereyim 1 saniye zwirek19 ismimDC verme sansiniz var mi buradan belki ban falan yerim.
Ayrica hesaplari offline alip cloud kapayip remote play ve ip ile alakali bir seyi kapayarak oynamaniz gerek yoksa ugrasirsiniz.
Durumu çok iyi olmayan bir aile ise normal diyebilirim, işine yarayacak kullanılacak elle tutulur bir şeye para harcamanı istiyorlar, oyunu boş heves ve para israfı olarak görüyorlar.annem oyun almayı istemiyorum diyor yani bu gün doğum günüm bana ..... bütçe verdi git istediğini al dedi tm oyun alayım diyorum yok oyun alcaksan .... lık kadar al okadar vermem oyuna sen sigaraya veriyosun ama diyorum cevap vermiyor ne yapayım
Yok merak ettim ya bakıcam yoksa benim sabit indirdiğim siteler var yıllar boyunca param yetmediği zaman ordan indirirdimBiraz bekleticem hocam. Ayrica bu hesaplar ile alakam yok benim zaten internette ufak bir arastirma yaparak ulasilabiliyor bunlara.
knk boşver sil bence öneri verme özelden ver riske atma zaten direk açık bir isim vermiyoruzMuhtemelen uyarı yerim ama OYUNİNDİR.VİP sitesi Fitgirl repack(en baba firma)mı oyunlarını yayımlıyor free sitesinde virüs cart curt yok
God of War
RE 4 remake
ETS 2
İnternet cafe simülatör vs indirdim sorunsuz.