- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok keyfilerine göre biraz yaşılık sendromuBı b@k yemişsen ondan kapatiyordur
Yok keyfilerine göre biraz yaşılık sendromuBı b@k yemişsen ondan kapatiyordur
dizilerdeki amerikalı aileler ile alakasını çözemedim ben dedimki faturayı ailen ödüyorsa ailenin evindeysen ailenin hakkı vardırKardeş turkiyedeyiz haberin varmı bilmiyorum o entel Amerika dizilerindeki aileler degl
Hmm anladım tek çare suyuna gitmek gibi duruyorYok keyfilerine göre biraz yaşılık sendromu
12 yaşnıdan beri çalışıyorum ayıptır söylemesi arabamı aldım onlara yük değilim yani saçamlıyolarhocam sıkıntı da o ya 20 yaşında bir bireysin ve aile evindesin yani kısaca diyorlar ki bir şeyler yap bu böyledir zaten ya elektrik faturasını ödeyeceksin ya başka bir şey
yan komşudan kaçak hat çek şaka bir yana 20 yaşında böyle bir şey yapmalarıda saçma.Yok keyfilerine göre biraz yaşılık sendromu
hocam o zaman cidden keyif işi yani diyecek bir şeyim yok12 yaşnıdan beri çalışıyorum ayıptır söylemesi arabamı aldım onlara yük değilim yani saçamlıyolar
Tmm da bunun lafını Türkiye'de herhangi bi aile yapmaz yok elektriği ben ödüyorum ben besliyorum vs çocuk her zmn çocuktur gözlerinde ayrı gayrı bilinmez memleketimdedizilerdeki amerikalı aileler ile alakasını çözemedim ben dedimki faturayı ailen ödüyorsa ailenin evindeysen ailenin hakkı vardır
Yakın olsak topluca seferber olurduk karşılığında bi piyasa yaptırırdı arabayla .dYanında olsaydım Bi kontrol kalemiyle odandaki elektriği kontrol eden anahtarı iptal edebilirdim ama elimden bisey gelmiyo neden pc oynamamanı istiyorlar?
Yanında olsaydım Bi kontrol kalemiyle odandaki elektriği kontrol eden anahtarı iptal edebilirdim ama elimden bisey gelmiyo neden pc oynamamanı istiyorlar?
Elektrikci cagir ayri kablo ceksin priz ayarlasin sende ona tak bu kadar basic12 yaşnıdan beri çalışıyorum ayıptır söylemesi arabamı aldım onlara yük değilim yani saçamlıyolar
o işler öyle olmuyor pek genelde aileler artık çocuklarının bi evi olsun bi tutunucak dalı olsun bi eve sap olsun isterler ve bence güzel bi mantıkTmm da bunun lafını Türkiye'de herhangi bi aile yapmaz yok elektriği ben ödüyorum ben besliyorum vs çocuk her zmn çocuktur gözlerinde ayrı gayrı bilinmez memleketimde