Neler Yeni

Annem ve babam boşandı ortada kalacağım

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Arda
Arkadaşlar selam 18 yaşındayım, daha yeni girdim. Babamın son senedir kumarbazlığı yüzünden dün babam evden gitme kararı aldı, artık evi annem yönetiyordu para pul mevzularını babamın kumarbazlığı yüzünden, zaten geçmişten gelen okutmama durumları vardır bir de bana bu durumu vurdular, annem haklı tabii ki babam artık çekilemez bir adam olmuştu.

Bütün rızkımızı kumara veriyordu, iş bulmam lazım ve anneme bakmam lazım nasıl geçindirebilirim evi yani aşırı yük binecek bana, 18 yaşında deprem gördüm ölümden döndüm, baba darbesi yedim, okuyamadım, nasıl en yakın zaman da iş bulabilirim, ve nasıl kendimi geliştirebilirim, hem anneme bakamama korkusu ve geçmişten gelen bana yaşattıkları travma, hem de evi geçindirme yükü.

Çok çok erken yaşta olgunlaştırdılar, açık lise okuyuorum ama hiçbir şey bilmiyorum ailem son zamanlar da çok çektirdi bana.

Gerçekten fikir verebilecek bir insan yazsın Ankara'da oturuyorum.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,524
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
kaportacı tarzı araba tamiratı işine girebilirsin. işi öğrenirsen ileride çok para kazanırsın. akademik başarıyada ihtiyaç yok.

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaportacı tarzı araba tamiratı işine girebilirsin. işi öğrenirsen ileride çok para kazanırsın. akademik başarıyada ihtiyaç yok.
Yani aylık asgari maaşı verirler mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evi geçindiren ben olacağım 18 yaşında anneme bakacak kişi ben olacağım çünkü, aylık asgariye de okeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve nasıl iş bulacağım ki hiç tecrübem de yok.

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Arda

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Arda
Çok fazla işlek olmayan bir yerde başla sonra başka iyi bir yere geç.
Hocam onu nasıl bulacağım Ankara'dayım hiç bulmadım yanlış anlamayın ondan dolayı tereddütlerim var diye soruyorum, masabaşı işler nasıl bulabilirim evden çalışma bilgisyardan anlıyorum güzel sistemim de var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Hüseyin
Hocam onu nasıl bulacağım Ankara'dayım hiç bulmadım yanlış anlamayın ondan dolayı tereddütlerim var diye soruyorum, masabaşı işler nasıl bulabilirim evden çalışma bilgisyardan anlıyorum güzel sistemim de var.
Çok iyi, grafik tasarım vs. 3-5 bir şey getirir. Ek olarak yap ama. Şimdilik dediğim gibi bir iş ara dükkan dükkan.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,524
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
hocam işkur denen siteye girip üye olman lazım

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Arda

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,524
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
hocam işkur denen siteye girip üye olman lazım
orada iş ilanlarına bakabilrisni. yada kariyer. net gibi sitelerden de bakabilirsin.
bazen yeterlilikleri abartıyorlar. yinede arayıp konuşmanı öneririm.

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Arda
Çok iyi, grafik tasarım vs. 3-5 bir şey getirir. Ek olarak yap ama. Şimdilik dediğim gibi bir iş ara dükkan dükkan.
Bana nasıl işkursuz iş bulabilirim onu söyleyebilir misiniz, bazı yerler üniversite mezunu istiyor, şimdi ben açık lise okuyorum aile okutmadı zamanın da sınıfta kalma durumum yoktu, gönderilmedim, çok şükür diksiyonum gayet yeterli ve iyi düzey de, konuşkanım da.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,524
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri