Neler Yeni

Annem ve babam boşandı ortada kalacağım

olympus1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Anonim Anonim
okuduğumdan anladığım kadarıyla üniversiteye hazırlanacak bir durumun yok. türkiyede asgari ücretle de çalışılmaz. 17 bin lira gibi bir rakam insan haklarına aykırı. tek şansın yurt dışı. almanya da iş yok. avrupa da aynı şekilde. amerika ve ingilterede binlerce dolar kirayı elektriği suyu bile ödeyemezsin. tek çare uzak doğu. bol şans.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam onu nasıl bulacağım Ankara'dayım hiç bulmadım yanlış anlamayın ondan dolayı tereddütlerim var diye soruyorum, masabaşı işler nasıl bulabilirim evden çalışma bilgisyardan anlıyorum güzel sistemim de var.
Bende Ankara'da yaşıyorum, çalıştığım yerde eleman eksikliği var diye biliyorum. İsterseniz özelden bana yazın, yardımcı olabildiğim kadar yardımcı olmak isterim.

Son düzenleme:

Dolar

80+ Silver
Arkadaşlar selam 18 yaşındayım, daha yeni girdim. Babamın son senedir kumarbazlığı yüzünden dün babam evden gitme kararı aldı, artık evi annem yönetiyordu para pul mevzularını babamın kumarbazlığı yüzünden, zaten geçmişten gelen okutmama durumları vardır bir de bana bu durumu vurdular, annem haklı tabii ki babam artık çekilemez bir adam olmuştu.

Bütün rızkımızı kumara veriyordu, iş bulmam lazım ve anneme bakmam lazım nasıl geçindirebilirim evi yani aşırı yük binecek bana, 18 yaşında deprem gördüm ölümden döndüm, baba darbesi yedim, okuyamadım, nasıl en yakın zaman da iş bulabilirim, ve nasıl kendimi geliştirebilirim, hem anneme bakamama korkusu ve geçmişten gelen bana yaşattıkları travma, hem de evi geçindirme yükü.

Çok çok erken yaşta olgunlaştırdılar, açık lise okuyuorum ama hiçbir şey bilmiyorum ailem son zamanlar da çok çektirdi bana.

Gerçekten fikir verebilecek bir insan yazsın Ankara'da oturuyorum.
Çok üzücü bir durum. Allah yardımcın olsun.

FurkanIIy

80+ Bronze
Garsonluk yapma. Dünyanın en berbat mesleği. Önü falan da açık değil. Eğer İstanbul'da falan değilsen maksimum şef garson olursun. O bile yorucu.

Vatan.Delisi

80+ Bronze
Trentyol go başla haftalık 15 20 bin fatura kesersin günlük en az 12 saat çalışman lazım genç girişimçi olup bagkur ödemessin orada alacağın parayı başka yerde alman zor bu bir tavsiyedir umarım her şey gönlünce olsun

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben de Ankara'da oturuyorum otelciyim. Otelde çalışırım resepsiyonluk yaparım dersen senin için araştırabilirim.

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Arda
Bende Ankara'da yaşıyorum, çalıştığım yerde eleman eksikliği var diye biliyorum. İsterseniz özelden bana yazın, yardımcı olabildiğim kadar yardımcı olmak isterim.
Hocam şimdi uyandım günaydın, herkesin yorumları için çok teşekkür ederim, nasıl bir iş bir yere sordum her gün 15 16 saat çalıştırıyorlar kafe, girmeyeceğim oraya ben de insanım size özelden yazayım, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de Ankara'da oturuyorum otelciyim. Otelde çalışırım resepsiyonluk yaparım dersen senin için araştırabilirim.
Olur hocam, yardımcı olursanız çok sevinirim size de özelden yazayım.

okuduğumdan anladığım kadarıyla üniversiteye hazırlanacak bir durumun yok. türkiyede asgari ücretle de çalışılmaz. 17 bin lira gibi bir rakam insan haklarına aykırı. tek şansın yurt dışı. almanya da iş yok. avrupa da aynı şekilde. amerika ve ingilterede binlerce dolar kirayı elektriği suyu bile ödeyemezsin. tek çare uzak doğu. bol şans.
Sağ olun hocam, umarım her şey düzelir.

Çok üzücü bir durum. Allah yardımcın olsun.
Amin hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,319
Üyeler
159,760
Son üye
rsametsezer
Top Bottom