Hangi paketi kullanıyorsun ve kaç mbps upload alıyorsun biz 110 ödeyip 14 down 0.4 de up alıyoruz.İnsanlar bilmedikleri olaylar hakkında nasıl konuşabiliyor anlamıyorum.
Ben kullanıyorum ve memnunum bu yorumu annene gösterebilirsin.
Eğer tt'den memnunsa değiştirmeye gerek yok zaten. He pahalı geliyorsa o zaman haklısın.Arkadaşlar bizim türktelekom taahütümüz bitti abimle ben anneme millenicom alalım diye yalvardık ama annem bir olay çıkarsa ne olacak gibisinden sözler söyleyip güvenmiyor nasıl ikna edebilirim?
79.90 TL ödüyorum, 15.4 download ve 3.3 upload alıyorum.Hangi paketi kullanıyorsun ve kaç mbps upload alıyorsun biz 110 ödeyip 14 down 0.4 de up alıyoruz.
Çok kötü. Değiştirmelisiniz.Hangi paketi kullanıyorsun ve kaç mbps upload alıyorsun biz 110 ödeyip 14 down 0.4 de up alıyoruz.
Aga 110tl ödeyip 14 down 0.4 up alıyoruz annem için herhangibi bir sorun yok ama bizim için varEğer tt'den memnunsa değiştirmeye gerek yok zaten. He pahalı geliyorsa o zaman haklısın.
Millenicom'da da bir sorun yaşanırsa tt'nin geleceğini söyle.
Ayrıca ürün yerleştirme yaparmışcasına "Millenicom, türk telekom altyapısından aynı türk telekom hizmetini vererek bizden daha az para alacak. Kısacası türk telekom güvencesi 7 Gün 24 Saat seninle olacak."
ne gibi.Aga 110tl ödeyip 14 down 0.4 up alıyoruz annem için herhangibi bir sorun yok ama bizim için var
Ben milleni de test yaptırdım 67mbps çıktı ve biz anneme 110 tl lik paketi aldırmak için yalvardık ama annem güvenmiyor.Annem facebook instagram ve sadece şarkı dinlediği için onun açısından hiç bir sıkıntı yok ve şimdi yime tt almak istiyor ama gerçekten değerler yukarıda yazdığım gibi çöp ve ben yeni pc yi alınca yayın yapmaya başlayacağım 0.4up ile yayını bırak yayın bile izleyemem ama annem güvenmiyor.ne gibi.
anlat derdini güzel kardeşim. çözebildiğimiz kadar çözeriz.