notlari yukseltMerhaba 14 yaşındayım orta sona gidiyorum notlarım düşük kendi biriktirdiğim parayla pc almak istiyorum ama annem izin vermiyor nasıl ikna edebilirim? babama desem direk sorarken hayır diycek o yüzden anneme soruyorum
De ki hangiiğ devirdeeğ yaşıyorzğğğ yhaaa. O zaman pc senindir.Merhaba 14 yaşındayım orta sona gidiyorum notlarım düşük kendi biriktirdiğim parayla pc almak istiyorum ama annem izin vermiyor nasıl ikna edebilirim? babama desem direk sorarken hayır diycek o yüzden anneme soruyorum
Paranla sormadan topla ve oyna.Merhaba 14 yaşındayım orta sona gidiyorum notlarım düşük kendi biriktirdiğim parayla pc almak istiyorum ama annem izin vermiyor nasıl ikna edebilirim? babama desem direk sorarken hayır diycek o yüzden anneme soruyorum
aynen kral 14 yaşında çocuk pc toplayıp eve getirip oynayacak kendi kafasına göre ailesi o zaman laf etmez zaten hayran kaldım zekanızaParanla sormadan topla ve oyna.
Yapmışlığım var şaka yapıyoruz, gözlerinin önünde günde 2,3 saat çalış 1 ay sonra tekrar sor %90 ihtimalle alırlar, durumunuz iyiyse bilgisayar isterken bi yazıcı da iste, ders çalışırım kendime soru çıkarırım hem falan deaynen kral 14 yaşında çocuk pc toplayıp eve getirip oynayacak kendi kafasına göre ailesi o zaman laf etmez zaten hayran kaldım zekanıza
sınıftaki herkesin bilgisayarı var bi benim yok diyorum umrunda değil anneminYapmışlığım var şaka yapıyoruz, gözlerinin önünde günde 2,3 saat çalış 1 ay sonra tekrar sor %90 ihtimalle alırlar, durumunuz iyiyse bilgisayar isterken bi yazıcı da iste, ders çalışırım kendime soru çıkarırım hem falan de
annelere bir şey aldıramazsın, babana söylemeyi dene.sınıftaki herkesin bilgisayarı var bi benim yok diyorum umrunda değil annemin
Babama aldırmak dahada imkaansızannelere bir şey aldıramazsın, babana söylemeyi dene.