Annemi pc almaya ikna edemiyorum

mertler

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba 14 yaşındayım orta sona gidiyorum notlarım düşük kendi biriktirdiğim parayla pc almak istiyorum ama annem izin vermiyor nasıl ikna edebilirim? babama desem direk sorarken hayır diycek o yüzden anneme soruyorum

Merhaba 14 yaşındayım orta sona gidiyorum notlarım düşük kendi biriktirdiğim parayla pc almak istiyorum ama annem izin vermiyor nasıl ikna edebilirim? babama desem direk sorarken hayır diycek o yüzden anneme soruyorum
notlari yukselt

De ki hangiiğ devirdeeğ yaşıyorzğğğ yhaaa. O zaman pc senindir.

aynen kral 14 yaşında çocuk pc toplayıp eve getirip oynayacak kendi kafasına göre ailesi o zaman laf etmez zaten hayran kaldım zekanıza
Yapmışlığım var :) şaka yapıyoruz, gözlerinin önünde günde 2,3 saat çalış 1 ay sonra tekrar sor %90 ihtimalle alırlar, durumunuz iyiyse bilgisayar isterken bi yazıcı da iste, ders çalışırım kendime soru çıkarırım hem falan de :D

Yapmışlığım var :) şaka yapıyoruz, gözlerinin önünde günde 2,3 saat çalış 1 ay sonra tekrar sor %90 ihtimalle alırlar, durumunuz iyiyse bilgisayar isterken bi yazıcı da iste, ders çalışırım kendime soru çıkarırım hem falan de :D
sınıftaki herkesin bilgisayarı var bi benim yok diyorum umrunda değil annemin

Hocam benim ailemde bilgisayara ayıracak bir para yoktu çalışıp kimseye sormadan kendim topladım biraz söylendiler fakat sonradan bir şey demediler. Tabii çok iyi bir şey alamadım ama kimsenin de ağzına bakmadım. Size tavsiyem paranızı biriktirip ufak ufak toplayın oldu bittiyse getirdikten sonra biraz söyleniyorlar sonra bitiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,081
Üyeler
184,725
Son üye
suley123
Geri