Üreten asıl önemli olan, Samsungun ürettiği tüm çipler aşırı verimsiz daha aksini görmedim.8 gen 1 hiç ısınmıyor muydu exynos 2500 çok mu ısınıyor? işlemciye göre yargıla ada göre değil
Üreten asıl önemli olan, Samsungun ürettiği tüm çipler aşırı verimsiz daha aksini görmedim.8 gen 1 hiç ısınmıyor muydu exynos 2500 çok mu ısınıyor? işlemciye göre yargıla ada göre değil
Eşime magic 7 lite almıştım, kasa düşmeye bağlı ezildi. Magic 7 lite için de düşmeye dayanıklı falan demişlerdi, tamam fonksiyonel anlamda bir sorunu yok ama kozmetik anlamında ufacık darbeden zarar görmesi, acaba pr çalışması mı dedirtiyor.
honor 400 den özellik olarak birkaç tık düşük ama batarya ve kasa sağlamlığı olarak üstü yok bu bütçede bence alınır
bir işte çalışıyor musun hani gelirine göre bir şey söyleyebilirimDostlar bir türlü karar veremedim bir yardım edin. Samsung a36 karar vermiştim. Ama bazısı diyor normal uygulamalarda bile ısınıyor. Bazısı övüyor. Acaba biraz daha para ekleyip honor 400 mü alsam anneme. Instagram, whatsapp, youtube ve günlük görüşme için.
Ben s25fe den geçtim s24-25 Fe rezalet bence neyse a36 s25 Fe den daha iyi geldi ayrıca sadece biraz ağır şarj doluyo hissi var ama bitmesi fena değil yani 1 günü çıkarıyor standart gayet normal hızlılıkta şimdilik 15k alınabilecek bir cihaz a56 düşünmeyin bile o tam ısınıyordu ısındığında uygulamada takılma ve donma var ama bunda hissetmedim şimdilikDostlar bir türlü karar veremedim bir yardım edin. Samsung a36 karar vermiştim. Ama bazısı diyor normal uygulamalarda bile ısınıyor. Bazısı övüyor. Acaba biraz daha para ekleyip honor 400 mü alsam anneme. Instagram, whatsapp, youtube ve günlük görüşme için.