Anneye Telefon Önerisi

zlmr12

80+
Reaksiyon skoru
22
Dostlar bir türlü karar veremedim bir yardım edin. Samsung a36 karar vermiştim. Ama bazısı diyor normal uygulamalarda bile ısınıyor. Bazısı övüyor. Acaba biraz daha para ekleyip honor 400 mü alsam anneme. Instagram, whatsapp, youtube ve günlük görüşme için.

Dostlar bir türlü karar veremedim bir yardım edin. Samsung a36 karar vermiştim. Ama bazısı diyor normal uygulamalarda bile ısınıyor. Bazısı övüyor. Acaba biraz daha para ekleyip honor 400 mü alsam anneme. Instagram, whatsapp, youtube ve günlük görüşme için.
honor 400 çok zamlandı eklemene değmez

A36 alınır güzel cihaz.

zamanında a32 almıştım keşke biraz daha koyup a52 alsaydım demiştim a56 al bence işlemcisi daha iyi

Ama bazısı diyor normal uygulamalarda bile ısınıyor.
A36'nın ısındığı doğru. Kullanılan işlemci snapdragon 6 gen 3 Samsung'un 1. nesil 4 nm LPX süreci ile üretildi ve bu üretim sürecinin enerji verimliliği epey düşüktü.Galaxy A56'da kullanılan exynos 1580'de 3. nesil 4 LPP+ süreci ile verimlilik sorununu çözdüler.
Bahsettiğim iki üretim süreci arasındaki farklar için yapay zekaya tablo hazırlattım.
1000017713.webp

Teknik kısımdan pek anlamıyorum diyorsanız özetle a36 ısınıyor. A56 ısınmıyor.

A36 her işini görür. A56 exynos, A36 snapdragon işlemcili. Isınırsa A56 ısınır exynos'dan dolayı 🙂

Demin üstte her şekilde anlattım ya 🙂 snapdragon 6 gen 3 ısınıyor. Exynos 1580 verimli.
😄

İstediğin kadar anlat. Birebir deneyimliyorum. Bizim ailede A36, A56 bende de S24 FE var.

S24 FE cayır cayır yanıyor. Hele yazın elde artık sıcaklıktan rahatsız oluyorum. A36'da böyle bir durum yok.

Herhalde S24 FE deki işlemci, A36'dan çok daha yeni bir üretim teknolojisine sahiptir. Ama lafta.

Sagolun cevaplar için.
Rica ederim. A36'nın çerçeve plastik. A56 da çerçeve alüminyum ve ısı dağıtımı çok daha iyi ve performansını uzun süre düşürmemesini sağlıyor. Hatta kasa materyali şarj süresini bile etkiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,368
Üyeler
186,877
Son üye
comealittlecloser
Geri