kaspersky kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım o konudacracklı oyunların çoğunda antivirüs programını kapatman gerekecek ne anlamı kaldı?
Kaspersky hem uygun hem dolu doluMerhaba bana ücretsiz güzel bir antivirüs programı lazım crackli oyun indirmek istiyorum virüs vs. ile uğraşmak istemiyorum
hocam o zaman bi antivirüs programını gözden geçirinkaspersky kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım o konuda
Windows defenderdan iyi mi hocam dediğiniz uygulama sağlam mı yanikaspersky kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım o konuda
haftada 2 tam tarama yapıyorum :=)hocam o zaman bi antivirüs programını gözden geçirin![]()
Windowsunki güncel tuttuğun sürece yeter de artar. Boşu boşuna bilgisayarına ne yaptığı belli olmayan antivirüsler kurmaMerhaba bana ücretsiz güzel bir antivirüs programı lazım crackli oyun indirmek istiyorum virüs vs. ile uğraşmak istemiyorum
dogru walla, oyun crack i, wirüs gormeyen anti ye,hocam o zaman bi antivirüs programını gözden geçirin![]()
Hocam ek olarak diyorsunuz ki ben virüs yemek istiyorum ama virüs yemek istemiyorumMerhaba bana ücretsiz güzel bir antivirüs programı lazım crackli oyun indirmek istiyorum virüs vs. ile uğraşmak istemiyorum