Anycubic Cobra S1 Combo vs Bambu Lab A1 Combo

laroz

80+
Reaksiyon skoru
0
Değerli arkadaşlar yeni bir kullanıcı olarak yaklaşık 1 ay kadar önce Bambu Lab A1 mini almıştım yazıcıdan çok memnundum baskı kalitesi çok iyiydi. Fakat baskıyı etkilemeyen ama yine de insanın canını sıkan Z ekseninde olan bir sesten dolayı satıcıyla iletişime geçtim sağ olsunlar ürünü değiştirmeyi teklif ettiler. Bende madem değişeceğim tabla boyutundan sebep bari direk A1 modeline yöneleyim ihtiyaç durumunda daha sonra ams Lite sistemini de eklerim diye düşündüm. Neyse konuya geleyim ön sipariş olarak A1 geçtim fakat Anycubic Cobra S1 Combo cihaza denk geldiğimde biraz kafam karıştı açıkçası. Bambu Lab'ı iyi kötü biraz tecrube ettim ve çok memnun kalmıştım ama bu cihazda aklımı çelmiyor değil. Fakat hiç tecrübe etmediğim bir cihaz olduğu için emin olamıyorum. Kullanan arkadaşlardan A1 cihazı ile kıyas yapabilecek olanlar yardımcı olursa sevinirim. Kapalı ya da açık kasa olması benim için önemli değil ABS veya mühendislik tarzı filamentler basmayacağım. Genel kullanım amacım hobi ve genelde çıktılarımı kendim boyamayı seviyorum. Bu nedenle iki cihazın renkli baskı özelliği olmasa dahi benim açımdan çok bir etkisi olmayacaktır. Değerlendirmeyi bu açıdan yaparsanız sevinir. En önemli husus baskı kalitesinin iyi olması. A1 cihazı alıp yanına da 0.2mm nozzle almak mı yoksa bu cihaz için biraz daha birikim yapmakmı mantıklı.

FDM yazıcılar arasında aşırı baskı kalitesi farkı yok. Sorunsuzluk var sadece. Bambu lab p1s kullanıcısı olarak A1 diyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,129
Üyeler
183,530
Son üye
Akif4254
Geri