Gurkanpiro
80+ Platinum
hocam alsanız bıle 0.5 un mprtsi 1dir1ms bu
hocam alsanız bıle 0.5 un mprtsi 1dir1ms bu
benim attığpım linke bak yani arkadaşın attığı indirim değilhocam alsanız bıle 0.5 un mprtsi 1dir
O fotoğraf bu ürüne ben arkadaşa dedim dikkat et diye.gozunler ayır et goruyum fotograflarında 1ms mprt yazıyor
anladım hocam ama mprtsi 1dirbenim attığpım linke bak yani arkadaşın attığı indirim değil
Bilmiyorum ama kim yaptıysa onun taaBeyler bence bu ürünlerin satıcıları satsın diye yapıyolar bunu
zaten boyle 27kya alan enayı olurlar dıye koyuyolarBeyler bence bu ürünlerin satıcıları satsın diye yapıyolar bunu
konuyu acandan bahsediyorum bence satıcılar gelip burda konu açıyor ürün satsın diyezaten boyle 27kya alan enayı olurlar dıye koyuyolar
forumdakı bılgılı kısıler konuya el atarkonuyu acandan bahsediyorum bence satıcılar gelip burda konu açıyor ürün satsın diye
2k da 360 hz mukemmel bıseyşeytan dürtüyor arada beni buna. 2k 360hz
27 inç Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü LS27DG602SUXUF | Samsung Türkiye
27 inç Odyssey OLED G6 G60SD QHD Oyun Monitörü ürününün avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun ürünler Samsung Türkiye’de.www.samsung.com
Şimdi sana şurdan bi uçarım satıcıyı filan görürsün sende etkileşim için sadece bomboş yazan bir botsun gözümdekonuyu acandan bahsediyorum bence satıcılar gelip burda konu açıyor ürün satsın diye
Evetforumdakı bılgılı kısıler konuya el atar