hocam internette var yazıyordu kulaklığı çıkardım tüm ses aygıtlarını denedim genede gelmedi ses oyüzden açtım emin olmak içinEvet var da bunun için konu açmaya gerek yoktu epeyde en aşağıda var
evet var hocam şuan pc ye reset attım tüm ses aygıtlarını denedim ses gelmiyorMonitör sen de mi eğer hala hoparlör sesi yoksa bilemem
nerden acabilirimKullandım, evet var.
hocam 24g2w1g3 yazıyor onu seçtim olmuyor diğeride aynı şekilde digital audio yazıyor ama ses felan gelmiyorSes simgesine gel. Ses çıkışı simgesine tıkla oradan seç monitörü.
hocam 24g2w1g3 yazıyor onu seçtim olmuyor diğeride aynı şekilde digital audio yazıyor ama ses felan gelmiyor
50 hocam kısık değilMonitörün kendi ayarlarından kısık olabilir mi? Bir kontrol et.
Onu 100 yap oyle kullan ses gelince. Ses sorunu da windows ile alakalı olabilir. İnternetten cozumlerini arastir.50 hocam kısık değil
hocam aynı model oldugundan eminmisiniz benimkisi aoc 24g2spOnu 100 yap oyle kullan ses gelince. Ses sorunu da windows ile alakalı olabilir. İnternetten cozumlerini arastir.
hangisini seceyim hocamOnu 100 yap oyle kullan ses gelince. Ses sorunu da windows ile alakalı olabilir. İnternetten cozumlerini arastir.
Kardeşim şimdi sitesinden kontrol ettim. 24G2SP modelinde hoparlör yok. 24G2SPU modelinde varmış. sizin ürün kodunda U yoksa sonunda muhtemelen hoparlörsüz.hocam aynı model oldugundan eminmisiniz benimkisi aoc 24g2sp