EmreUzn3
80+ Bronze
bitti mi stok o gün az mı alım olduDün gaming gecesinde
bitti mi stok o gün az mı alım olduDün gaming gecesinde
İstesen alınırdı da bir daha gelir mi bilmiyorumbitti mi stok o gün az mı alım oldu
Bu fiyata da daha iyisi yok.alabilirdim galiba o fiyata şuan daha iyisi yok monitör olarak
dün 3600 düşmüş keşke o sıra denk gelseymişimBu fiyata da daha iyisi yok.
Buna bu parayı vereceğinize 800 daha koyup aynı markanın 240hz modelini alabilirsinizBir süredir stoğu yoktu, yeni stok gelmiş.![]()
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
G24F-2 ile aynı Panda/BOE ''LC238LF4F / LC238LF4L'' panelini kullanmasına rağmen G24F-2'den daha iyi özel arka ışıklandırma kullanıyor, bu nedenle 430cd~ SDR parlaklığı ve G24F-2'den daha iyi görüntü kalitesi sunuyor. Bu bütçede monitör arayanlar bu modeli satın alabilir.
29.05.2023 GÜNCEL
Monitör bir daha bu fiyata düşmeyebilir, konu eski ama tekrar yükseltmek istedim hala bu fiyata satılıyorken.
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Modeli atar mısınız?Buna bu parayı vereceğinize 800 daha koyup aynı markanın 240hz modelini alabilirsiniz
Hocam 1 hafta bakmadım 700tl zam gelmiş. Genede düşünürseniz: AOC 25G3ZMModeli atar mısınız?
Aradaki 1577 TL'ye asla değmez. VA panel bu, para israfı olur. 240 Hz ve 0.5 ms olması yanıltmasın. Akıcılık ve net görüntü istiyorsan bu bütçedeki VA panellerden uzak duracaksın. Konudaki model çok daha iyi.Hocam 1 hafta bakmadım 700tl zam gelmiş. Genede düşünürseniz: AOC 25G3ZM
Hocam fps oyuncusuyum en az 200hz lazım. Hikayeli oyunlarda oynuyorum. İPS panel benim de tercihim. Var ise önerir misiniz?Aradaki 1577 TL'ye asla değmez. VA panel bu, para israfı olur. 240 Hz, akıcılık ve net görüntü istiyorsan bu bütçedeki VA panellerden uzak dur. Konudaki model çok daha iyi.
Bütçe belirterek yeni konu açın.Hocam fps oyuncusuyum en az 200hz lazım. Hikayeli oyunlarda oynuyorum. İPS panel benim de tercihim. Var ise önerir misiniz?