AOC 24G2SPU/BK monitör garanti süreci help!

garanti devam ediyorsa sorunda kullanıcı kaynaklı değilse onarım yaparlar büyük ihtimalle alıp götürmeleri teşhis koymaları 20gün sürüyor onarırlarsa da 1 ay sürer kafadan
yetkili servis ile iletişime geçtim kargo anlaşma kodu verdiler kafama takılan bir soru var gönderince bana geri nasıl ulaşacaklar bilginiz var mı

yetkili servis ile iletişime geçtim kargo anlaşma kodu verdiler kafama takılan bir soru var gönderince bana geri nasıl ulaşacaklar bilginiz var mı
Kardesim monitoru kargolarken içine kagit ile not birakicaksin. O nota isim telefon adres ve monitorle alakali olarak ne problem yasiyorsan onlari yazicaksin. Onlar kagittan bakicak. Seninle iletisime de gecebilirler. Bu şekilde yap.

• Beğen
Reaksiyonlar: KA99
Kardesim monitoru kargolarken içine kagit ile not birakicaksin. O nota isim telefon adres ve monitorle alakali olarak ne problem yasiyorsan onlari yazicaksin. Onlar kagittan bakicak. Seninle iletisime de gecebilirler. Bu şekilde yap.
Teşekkür ederim , birde bana cihazı onlara kargolamam için kod verdiler bu kodun bir süresi yoktur değil mi ?

bence birkaçgünlük süresi vardır anlaşmalı şirketin en yakın şubesine götür zaten erken gelmesi için mantıken olabildiğince hızlı teslim etmen gerekir

Teşekkür ederim , birde bana cihazı onlara kargolamam için kod verdiler bu kodun bir süresi yoktur değil mi ?
Zannetmiyorum suresi olacagini. Kurumsal firmalarin belirli bir kodu oluyor diye biliyorum. Istedigin zaman verebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,172,281
Üyeler
186,168
Son üye
Helixo35
Geri