garanti devam ediyorsa sorunda kullanıcı kaynaklı değilse onarım yaparlar büyük ihtimalle alıp götürmeleri teşhis koymaları 20gün sürüyor onarırlarsa da 1 ay sürer kafadan
yetkili servis ile iletişime geçtim kargo anlaşma kodu verdiler kafama takılan bir soru var gönderince bana geri nasıl ulaşacaklar bilginiz var mıgaranti devam ediyorsa sorunda kullanıcı kaynaklı değilse onarım yaparlar büyük ihtimalle alıp götürmeleri teşhis koymaları 20gün sürüyor onarırlarsa da 1 ay sürer kafadan
Kardesim monitoru kargolarken içine kagit ile not birakicaksin. O nota isim telefon adres ve monitorle alakali olarak ne problem yasiyorsan onlari yazicaksin. Onlar kagittan bakicak. Seninle iletisime de gecebilirler. Bu şekilde yap.yetkili servis ile iletişime geçtim kargo anlaşma kodu verdiler kafama takılan bir soru var gönderince bana geri nasıl ulaşacaklar bilginiz var mı
Teşekkür ederim , birde bana cihazı onlara kargolamam için kod verdiler bu kodun bir süresi yoktur değil mi ?Kardesim monitoru kargolarken içine kagit ile not birakicaksin. O nota isim telefon adres ve monitorle alakali olarak ne problem yasiyorsan onlari yazicaksin. Onlar kagittan bakicak. Seninle iletisime de gecebilirler. Bu şekilde yap.
Zannetmiyorum suresi olacagini. Kurumsal firmalarin belirli bir kodu oluyor diye biliyorum. Istedigin zaman verebilirsin.Teşekkür ederim , birde bana cihazı onlara kargolamam için kod verdiler bu kodun bir süresi yoktur değil mi ?