sorun şurda bariz bir görüntü yok ortada bulanık olarak görüntüler iyi ama yazılar net değil sadeceNasıl ya AOC'dan bahsediyoruz bence sana sorunlu bir ürün gelmiş iade etmeni tavsiye ederim yada değişim artık ne varsa.
Monitör menüsünden HDR ayarını açtınız mı hocam ben açınca epey fark ediyorsorun şurda bariz bir görüntü yok ortada bulanık olarak görüntüler iyi ama yazılar net değil sadece
şuan denedim yazılar biraz düzelti yani gözle görülür küçükte olsaMonitör menüsünden HDR ayarını açtınız mı hocam ben açınca epey fark ediyor
Evet hocam ilk başta geldiği haliyle epey sıkıntılıydı bende de. HDR Oyun modu özellikle epey etkili oluyorşuan denedim yazılar biraz düzelti yani gözle görülür küçükte olsa
evet haklısınız ama nasıl desem onları açıncada sanki yapay görüntü oluyor gibi değişik böyle ama etki ediyor haklısınızEvet hocam ilk başta geldiği haliyle epey sıkıntılıydı bende de. HDR Oyun modu özellikle epey etkili oluyor
valla knk 200 tane yorum gördüm aoc ile ilgili karışık sitelerden bir tek sen dedin valla olumsuz bir şey )Her zaman dediğim gibi Bana göre AOC renk konusunda berbat. Nvidia Kullanıcı isen ''Digital Vibrance '' ayarını kıs Filmler de Oyunlar da bir de öyle dene işe yarıyor gibi Game modu , Gamer 1
O 200 kişi kullanıyor mu bilemiyorum ama ben kullandım Çok uğraştım ama istediğim renk tonunu oturtamadım. Vatan ,İtopya gibi mağazalarda hep bakar karşılaştırma yaparım yeni ürünlere yani benim gördüğüm AOC de bir düzelme yok. Başkaları memnun olabilir zevkler, renkler meselesi bir şey diyemem.valla knk 200 tane yorum gördüm aoc ile ilgili karışık sitelerden bir tek sen dedin valla olumsuz bir şey )