Neler Yeni

AOC 24G2SPU/BK'yi en hızlı ve en iyi şekilde nasıl satabilirim?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Nasıl ya AOC'dan bahsediyoruz bence sana sorunlu bir ürün gelmiş iade etmeni tavsiye ederim yada değişim artık ne varsa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
Nasıl ya AOC'dan bahsediyoruz bence sana sorunlu bir ürün gelmiş iade etmeni tavsiye ederim yada değişim artık ne varsa.
sorun şurda bariz bir görüntü yok ortada bulanık olarak görüntüler iyi ama yazılar net değil sadece

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Sefa
sorun şurda bariz bir görüntü yok ortada bulanık olarak görüntüler iyi ama yazılar net değil sadece
Monitör menüsünden HDR ayarını açtınız mı hocam ben açınca epey fark ediyor

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Sefa
şuan denedim yazılar biraz düzelti yani gözle görülür küçükte olsa
Evet hocam ilk başta geldiği haliyle epey sıkıntılıydı bende de. HDR Oyun modu özellikle epey etkili oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
Evet hocam ilk başta geldiği haliyle epey sıkıntılıydı bende de. HDR Oyun modu özellikle epey etkili oluyor
evet haklısınız ama nasıl desem onları açıncada sanki yapay görüntü oluyor gibi değişik böyle ama etki ediyor haklısınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Beratta
Her zaman dediğim gibi Bana göre AOC renk konusunda berbat. Nvidia Kullanıcı isen ''Digital Vibrance '' ayarını kıs Filmler de Oyunlar da bir de öyle dene işe yarıyor gibi Game modu , Gamer 1

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
Her zaman dediğim gibi Bana göre AOC renk konusunda berbat. Nvidia Kullanıcı isen ''Digital Vibrance '' ayarını kıs Filmler de Oyunlar da bir de öyle dene işe yarıyor gibi Game modu , Gamer 1
valla knk 200 tane yorum gördüm aoc ile ilgili karışık sitelerden bir tek sen dedin valla olumsuz bir şey :))

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Beratta
valla knk 200 tane yorum gördüm aoc ile ilgili karışık sitelerden bir tek sen dedin valla olumsuz bir şey :))
O 200 kişi kullanıyor mu bilemiyorum ama ben kullandım :) Çok uğraştım ama istediğim renk tonunu oturtamadım. Vatan ,İtopya gibi mağazalarda hep bakar karşılaştırma yaparım yeni ürünlere yani benim gördüğüm AOC de bir düzelme yok. Başkaları memnun olabilir zevkler, renkler meselesi bir şey diyemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,197
Üyeler
165,655
Son üye
Esraderee
Top Bottom