AOC 24G2SPU mi, Lenovo R25i-30 mu?

asmsrm

80+
Reaksiyon skoru
1
Herkese merhaba. Bu iki monitör arasında kaldım. AOC 4000 TL, Lenovo ise 5200 TL. AOC 300 cd/m2 ve 1ms iken Lenovo 400 cd/m2 ve 0.5ms. Sizce bu değerlee için Lenovo'ya 1200 TL daha fazla vermeye değer mi? Ama sadece bu da değil dahası dar var. Yorumlarda ve forunlarda gördüğüm kadarıyla AOC'ta çok fazla ölü piksel oluyormuş ama Lenovo'da ölü piksek çok çok az. Sizce bu iki monitör arasından hangisini almalıyım?

Omen 25i de bakabilirsin fiyatı artmadiysa. Hâlâ 4500 ise o alınır AOC yerine.

Omen 25i de bakabilirsin fiyatı artmadiysa. Hâlâ 4500 ise o alınır AOC yerine.
Omen 25i kullanıyorum. Çok memnunum. Lenovo’da hoparlör var, omende usb portu. Monitör ışığı, klavye/mouse şarjı vb için işe yarıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Fiyatı şu an 5200 oldu, yine de alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki ghosting, ölü piksel falan oluyor mu bu modelde genelde ve yükseltme ayarı var mı?
Bende 4500 görünüyor HBde. Yükseltme ayarını bilmiyorum. Panel olarak kullanan herkes çok memnun. Pivot istiyorsanız Lenovo bakabilirsiniz.

Omen 25i kullanıyorum. Çok memnunum. Lenovo’da hoparlör var, omende usb portu. Monitör ışığı, klavye/mouse şarjı vb için işe yarıyor.
Hocam yükseltme ayari var mı?

Bende 4500 görünüyor HBde. Yükseltme ayarını bilmiyorum. Panel olarak kullanan herkes çok memnun. Pivot istiyorsanız Lenovo bakabilirsiniz.

Hocam yükseltme ayari var mı?
Yükseltme ayarı yok. Bende kol olduğu için hiç düşünmemiştim. Genel olarak herkese monitör kolu öneriyorum ama evet lenovonun ayağı hpden birkaç gömlek üstün.
Hp’nin stok standı gördüğüm en stabil ayak, hiç sallanmıyor. Ama yükseltme vb gerekli ayarlar yapılmıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Yükseltme ayarı yok. Bende kol olduğu için hiç düşünmemiştim. Genel olarak herkese monitör kolu öneriyorum ama evet lenovonun ayağı hpden birkaç gömlek üstün.
Hp’nin stok standı gördüğüm en stabil ayak, hiç sallanmıyor. Ama yükseltme vb gerekli ayarlar yapılmıyor.
Yükseltme ayarı benim için önemli, bu yüzden HP'yi alamayacağım maalesef.

Bendede ome. 25i var yükseltme ayari onemli degilse direk al geç ama önemliyse Aoc al

Bendede ome. 25i var yükseltme ayari onemli degilse direk al geç ama önemliyse Aoc al
Yükseklik ayarı benim için önemli. AOC'ta çok fazla ölü piksel var diyorlar. Lenovo R25I-30 ve Dell G2422HS bu ikisinden birini almaya karar verdim. Sence hangisini almalıyım?

Yükseklik ayarı benim için önemli. AOC'ta çok fazla ölü piksel var diyorlar. Lenovo R25I-30 ve Dell G2422HS bu ikisinden birini almaya karar verdim. Sence hangisini almalıyım?
Dell iyi marka monitörde uzecegini sanmiyorum ben Lenovoya isinamadim forumda sürekli yok Stan by yazisi cikiyor yok ışık sizmasi var yok ekranda Hz yazısı kalkmiyor diye bir suru yazan oldu seveni de cok ama bilemedim aradada fiyat farki var siz karar verin

Dell iyi marka monitörde uzecegini sanmiyorum ben Lenovoya isinamadim forumda sürekli yok Stan by yazisi cikiyor yok ışık sizmasi var yok ekranda Hz yazısı kalkmiyor diye bir suru yazan oldu seveni de cok ama bilemedim aradada fiyat farki var siz karar verin
Arada 200 TL var hocam. Ama Lenovo 0.5 ms ve 400 cd/m2 parlaklığa sahip, Dell ise 1 ms ve 350 cd/m2.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,401
Üyeler
183,994
Son üye
luzhaarr
Geri