Yardım AOC 24G2SPU monitörün DOA Raporu ile Tecpro tarafı ile değişim süreci

serci

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
109
İtopya'dan 2 sene önce AOC 24G2SPU/BK monitör almıştım. Monitörde panel arızası çıktı ve Tecpro'ya gönderdim. Tecpro bana AOC 24G4Xe modelini önerdi, ancak monitör kronik sorunlu olduğu için reddettim. Bana stokta başka monitör olmadığını, sadece bu modelin bulunduğunu, ya bunu alacağımı ya da DOA formu verebileceklerini söylediler. Ben de mecburen kabul ettim. İtopya'yı aradığımda DOA formunu sordum, iade ya da aynı ürünle değişim olabileceğini söylediler. Ancak 2 sene geçtiği için büyük ihtimalle iade sağlamazlar diye düşünüyorum. Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Bu durumu yaşayan var mı?

İsterse garantinin bitmesine 1 gün kalmış olsun yapıyorlar. Fatura tutarın neyse okadar iade ediliyor.
şöyle bir şey var itopyanın garanti süresi 2 yıl ama monitörün 3 yıl. 2 yılı geçti süre İtopya 2 yılı geçti para iadesi yapamayız der mi ? Monitörü 5300 tl'ye almıştım 17 eylül 2023'te. Tecpro'yu 2 kere aradım ikisinde de monitör önermediler 24g4xe önerdiler o da kronik sorunlu diye biliyorum.

şöyle bir şey var itopyanın garanti süresi 2 yıl ama monitörün 3 yıl. 2 yılı geçti süre İtopya 2 yılı geçti para iadesi yapamayız der mi ? Monitörü 5300 tl'ye almıştım 17 eylül 2023'te. Tecpro'yu 2 kere aradım ikisinde de monitör önermediler 24g4xe önerdiler o da kronik sorunlu diye biliyorum.
Hayır AOC monitörlerde garanti süresi sonradan 3 yıl oldu. İtopya'da yine o şekilde geçiyor. Yalnız fatura tutarı iyiymiş üzerine biraz daha ekleyerek 2K monitör alınır.

Hayır AOC monitörlerde garanti süresi sonradan 3 yıl oldu. İtopya'da yine o şekilde geçiyor. Yalnız fatura tutarı iyiymiş üzerine biraz daha ekleyerek 2K monitör alınır.
Yani doa formunu alsam itopyaya gitsem iade alırım değil mi 2 seneyi geçse de. Fatura tutarı şu şekilde.

1762543888119.webp

hocam peki itopya kabul etmezse ne yapmalıyım 2 seneyi geçmiş biz bir şey yapamayız diyebilirler mi?

@İsimbulamajim hocam yorumunu bekliyorum da

@İsimbulamajim hocam aoc 24g4xe önermişlerdi bunu kabul etmeli miydim sizce ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,244
Üyeler
184,125
Son üye
Ramonaks
Geri