Neler Yeni

AOC 24G2U/BK Ölü Piksel İade Etmeli Miyim ?

kırmızışarapp

80+ Silver
Arkadaşla yeni aldığım monitörde 1 ölü piksel çıktı. Sadece kırmızıda belli oluyor. İade etmeli miyim sizce ?

Ekler

• 20220514_182526.jpg
    20220514_182526.jpg
    3.1 MB · Hit: 80

KnightDavion

80+ Bronze
Monitörü 1,5 yıldır kullanıyorum imzamda görebilirsiniz. Şu an 3 farklı AOC gaming monitör kullanıyorum. Aralarında en memnun olduğum bu. Benim tavsiyem iade edip tekrardan aynı monitörü alman. İade sürenin içinde bile bile ölü pikselli monitöre razı olma hocam.

kırmızışarapp

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitörü 1,5 yıldır kullanıyorum imzamda görebilirsiniz. Şu an 3 farklı AOC gaming monitör kullanıyorum. Aralarında en memnun olduğum bu. Benim tavsiyem iade edip tekrardan aynı monitörü alman. İade sürenin içinde bile bile ölü pikselli monitöre razı olma hocam.
İade etmeye karar verdim...

KnightDavion

80+ Bronze
İade etmeye karar verdim...

Kaç TL’ye aldın? Eğer Amazon’dan aldıysan iade değil değişim isteyebilirsin. Her şeye her gün zam geliyor, Ucuza aldıysan aynı fiyata tekrar alamama ihtimalin var para sana geri yatana kadar.

kırmızışarapp

80+ Silver
Kaç TL’ye aldın? Eğer Amazon’dan aldıysan iade değil değişim isteyebilirsin. Her şeye her gün zam geliyor, Ucuza aldıysan aynı fiyata tekrar alamama ihtimalin var para sana geri yatana kadar.
3k ya aldım. Değişim yapmak aklıma geldi ama bilemedim. Para iadesi talep ettim. Onun yerine iadeyi iptal edip ürün değişimi mi yapayım sizce ?

KnightDavion

80+ Bronze
3k ya aldım. Değişim yapmak aklıma geldi ama bilemedim. Para iadesi talep ettim. Onun yerine iadeyi iptal edip ürün değişimi mi yapayım sizce ?
Eğer sıfır açılmamış kutu göndereceklerse neden olmasın.

kırmızışarapp

80+ Silver
Ben normal iade yapayım en iyisi. Bu hafta iade işlemi tamamlanınca yeniden alırım.

kırmızışarapp

80+ Silver
Daha önce Amazondan Ölü piksel olduğu için iade yapan var mı ?

kırmızışarapp

80+ Silver
@Emrullah Güner @KnightDavion değişim yaptım valla. İade kabul edilince yenisi yollanıcak. Kaç kere İade işlemi yaptım amazonda umarım zorlamazlar ve umarım yeni gelenden de ölü piksel çıkmaz.

KnightDavion

80+ Bronze

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Bende aynı modelden almıştım itopyadan, ölü piksel çıktı değişim talebi ettim yenisi geldi onda da var şuan onu kullanıyorum ama sanki ölü piksel değilde toz kaçmış gibi çünkü ölü piksel kadar belirgin değil. Monitörden memnunum ama ölü piksel işi sıkıntı

Top Bottom