kırmızışarapp
80+ Silver
İade etmeye karar verdim...Monitörü 1,5 yıldır kullanıyorum imzamda görebilirsiniz. Şu an 3 farklı AOC gaming monitör kullanıyorum. Aralarında en memnun olduğum bu. Benim tavsiyem iade edip tekrardan aynı monitörü alman. İade sürenin içinde bile bile ölü pikselli monitöre razı olma hocam.
İade etmeye karar verdim...
3k ya aldım. Değişim yapmak aklıma geldi ama bilemedim. Para iadesi talep ettim. Onun yerine iadeyi iptal edip ürün değişimi mi yapayım sizce ?Kaç TL’ye aldın? Eğer Amazon’dan aldıysan iade değil değişim isteyebilirsin. Her şeye her gün zam geliyor, Ucuza aldıysan aynı fiyata tekrar alamama ihtimalin var para sana geri yatana kadar.
Eğer sıfır açılmamış kutu göndereceklerse neden olmasın.3k ya aldım. Değişim yapmak aklıma geldi ama bilemedim. Para iadesi talep ettim. Onun yerine iadeyi iptal edip ürün değişimi mi yapayım sizce ?
iade edip yenisini alırsanız sizin için iyi olurArkadaşla yeni aldığım monitörde 1 ölü piksel çıktı. Sadece kırmızıda belli oluyor. İade etmeli miyim sizce ?
Umarım tekrardan ölü pixel çıkmaz.@Emrullah Güner @KnightDavion değişim yaptım valla. İade kabul edilince yenisi yollanıcak. Kaç kere İade işlemi yaptım amazonda umarım zorlamazlar ve umarım yeni gelenden de ölü piksel çıkmaz.
@Emrullah Güner @KnightDavion değişim yaptım valla. İade kabul edilince yenisi yollanıcak. Kaç kere İade işlemi yaptım amazonda umarım zorlamazlar ve umarım yeni gelenden de ölü piksel çıkmaz.