Öneri AOC 24G2U vs AOC C24G1

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,604
Hemen hemen birbirlerine çok benziyorlar.İkisi de 24 inch.Neden C24G1 daha pahalı bir bilginiz varmı? Ona göre kararımı vereceğim.

Çünkü Curved. 24G2U IPS Panele sahip tercihinizin bu yonde olmasını öneririm. Flat/Curved takıntınız yoksa.

Evet biri curved değilmiş.CS:GO oynuyorum sanırım curved olması daha çok işime yarayacak.
Çünkü Curved. 24G2U IPS Panele sahip tercihinizin bu yonde olmasını öneririm. Flat/Curved takıntınız yoksa.

Evet biri curved değilmiş.CS:GO oynuyorum sanırım curved olması daha çok işime yarayacak.
Panel farkınıda göz önünde bulundurmanızı öneririm ayrıca 24 ekran da Curved olması pek belli etmiyor.

Gerek yok mu diyorsun yani?

ikisi arasında kaldım ve 24g2u ağır basıyor IPS olduğu için...
Fiyatları neredeyse aynı seviyelerde indirim kovalayacağım sanırım, ciddi bir indirim olursa C24G1 tercih edebilirim.

up farklı görüşte olanlar varsa cevap verebilir mi lütfen

ikisi arasında kaldım ve 24g2u ağır basıyor IPS olduğu için...
Fiyatları neredeyse aynı seviyelerde indirim kovalayacağım sanırım, ciddi bir indirim olursa C24G1 tercih edebilirim.

up farklı görüşte olanlar varsa cevap verebilir mi lütfen
24G2U Aldım 1 haftadır kullanıyorum, hiçbir sorunu sıkıntısı yok ve TN den IPS e geçişim tofaştan Ferrariye binmek gibi oldu. 0 ölü piksel. Kısacası öneririm.

Bende 24G2U kullanıyorum PUBG lite, ETS 2 gibi oyunlarda gözle görülür fark oldu biraz lakin o kadar bir fark hissedemedim IPS ile TN arasında.

TN düzgün 1 ms gtg verirken 24G2U 4 ms gtg veriyor. Aradaki 3 ms farkı hissetmezsin. Tek fark şöyle olur ekranı çok hızlı sağ sol yaparsan TN'de daha net görürsün veya çok hızlı giden nesneleri 1 ms ile daha rahat görürsün. Onun haricinde pek bir şey hissetmezsin. TN almaya değmez.

Geri