Neler Yeni

AOC 24G2ZE 240 Hz 0.5 ms vs Dell G2524h 280 Hz 0.5ms

furkan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan
Arkadaşlar bu iki monitör arasında kaldım. AOC 8.599 TL, Dell 7.299 TL. Aranızda bunları kullanan var mı, hangisini tercih edersiniz? Ek olarak hikayeli ve rekabetçi oyunlar oynuyorum. Bu yüzden ms ve Hz benim için önemli. Tabii ki gerçekten 0.5 ms olmadıklarını biliyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Ayrıca bütçem çok fazla yok 8600 TL en fazla verebilirim.

TRizzo19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
İsmail ŞAHİN
Senin yaşadığın bu ikilemi yaklaşık 1 yıl önce bende yaşadım ve tercihimi Dell den yana kullandım iyi ki de dell tercih etmişim. Servis konusunda da ayrıca Dell çok iyi marka. Üründe kaliteli gayet. 280 hz akıcı sorunsuz kullanmıştım. Şu an 380 Asus kullanıyorum yakın arkadaşıma verdim Dell i o da şu anda gayet memnun. Dell al geç kardeşim.

furkan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin yaşadığın bu ikilemi yaklaşık 1 yıl önce bende yaşadım ve tercihimi Dell den yana kullandım iyi ki de dell tercih etmişim. Servis konusunda da ayrıca Dell çok iyi marka. Üründe kaliteli gayet. 280 hz akıcı sorunsuz kullanmıştım. Şu an 380 Asus kullanıyorum yakın arkadaşıma verdim Dell i o da şu anda gayet memnun. Dell al geç kardeşim.
Hocam bende tercihimi Dell'den yana kullandım. Üstelik 1000 TL İyzico üzerinden hediye geldi.

furkan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan
Hocam bir şey sormak istiyorum müsaade varsa. Dell biliyorsunuz ki aslında 240 Hz OC ile 280 Hz oluyor. İzlediğim bir videoda OC yapınca ölü piksel sorunu yaşanabileceğini söylediler. Genel olarak bu tarz OC monitörlerin panelinde olan bir sorun olduğunu belirtti video sahibi arkadaş. Acaba siz böyle bir sorun yaşadınız mı?

TRizzo19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
İsmail ŞAHİN
Hocam bir şey sormak istiyorum müsaade varsa. Dell biliyorsunuz ki aslında 240 Hz OC ile 280 Hz oluyor. İzlediğim bir videoda OC yapınca ölü piksel sorunu yaşanabileceğini söylediler. Genel olarak bu tarz OC monitörlerin panelinde olan bir sorun olduğunu belirtti video sahibi arkadaş. Acaba siz böyle bir sorun yaşadınız mı?
Hiç bişey olmaz öyle bir şey olursa zaten 2 yıl içerisinde gönderirsin servise ilk 6 ay içinde böyle bişey olursa da yenisiyle değiştirme hakkın var. Ben 1 yıldır Asus 380 hz kullanıyorum o da normalde 360 ama 380 oc fabrikasyon. Bir sorun olmadı. Olursa da servise gönderirim. Sonuçta kendin 3. Parti yazılımla vs oc yapmıyorum herhangi bir sorun olursa servis ilgilenir diye düşünüyorum

furkan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan
Hiç bişey olmaz öyle bir şey olursa zaten 2 yıl içerisinde gönderirsin servise ilk 6 ay içinde böyle bişey olursa da yenisiyle değiştirme hakkın var. Ben 1 yıldır Asus 380 hz kullanıyorum o da normalde 360 ama 380 oc fabrikasyon. Bir sorun olmadı. Olursa da servise gönderirim. Sonuçta kendin 3. Parti yazılımla vs oc yapmıyorum herhangi bir sorun olursa servis ilgilenir diye düşünüyorum
Tamamdır, cevaplarınız için teşekkür ederim.

furkan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan
Hocam merhaba. Monitör elime ulaştı. Testlerini yaptığımda siyah ekranda küçük mavi 1 adet ölü piksel var. GamingGenTR ile ölü piksel için iletişime geçeceğim. Size bir şey sormak istiyorum. Acaba bu monitör için tavsiye ettiğiniz renk ayarı var mı? Ben AOC monitörden geçtim fakat AOC'un renkleri çok daha güzel, canlı ve parlak gözüküyor. Bu monitörün renk ayarlarını biraz kurcaladım fakat custom ayarlarda bir sürü ayar var kafam basmadı açıkçası.

TRizzo19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
İsmail ŞAHİN
Ayarları hiç hatırlamıyorum dostum ölü piksel varsa iade et

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,349
İsim
.
Aradım GamingGenTR'yi değişim yapabileceklerini söylediler yarın geri yollayacağım.
Hocam 1 taneyse ekranın ortalarında değilse hiç uğraşma hiç daha fazla pixelli gelme şansı var 1 tane için değmez ben bile bile aldığımı biliyorum mağazada test edip

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mustafa Kemal Eser
Arkadaşlar bu iki monitör arasında kaldım. AOC 8.599 TL, Dell 7.299 TL. Aranızda bunları kullanan var mı, hangisini tercih edersiniz? Ek olarak hikayeli ve rekabetçi oyunlar oynuyorum. Bu yüzden ms ve Hz benim için önemli. Tabii ki gerçekten 0.5 ms olmadıklarını biliyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Ayrıca bütçem çok fazla yok 8600 TL en fazla verebilirim.
Hocam ben bu iki monitör arasında kalma gibi bir durum yaşamadım fakat kullandığım monitör yazdığınız AOC marka monitör. Ben aşırı memnunum hiçbir problemi sıkıntısı olmadı şimdiye kadar ve 240 Hz i verdiğini de sonuna kadar hissettiriyor. Ölü piksel vs. gibi yaşanabilecek monitör problemlerinin hiçbirini de yaşamadım ama bu tabi şansla ilgili bir konu ölü piksel gibi şeyler olsaydı hızlıca iade sürecine girişecektim zaten.

furkan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan
Hocam 1 taneyse ekranın ortalarında değilse hiç uğraşma hiç daha fazla pixelli gelme şansı var 1 tane için değmez ben bile bile aldığımı biliyorum mağazada test edip
Ölü piksel ekranın bu kısmında kalıyor. Ne tam ortalarda diyebilirim ne de tam köşede kalıyor. Açıkçası bende kararsız kaldım geri yollayıp yollamamam kısmında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam merak ettiğim bir şey var. Eğer ki yeni yollayacakları üründe ölü pikselli çıkarsa onu da değiştirme şansımız var mı? Bu konu hakkında bir bilginiz var mı acaba?

Ekler

• WhatsApp Image 2025-02-05 at 17.31.04.jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-05 at 17.31.04.jpeg
    85.9 KB · Hit: 10
Son düzenleme:

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,349
İsim
.
Ölü piksel ekranın bu kısmında kalıyor. Ne tam ortalarda diyebilirim ne de tam köşede kalıyor. Açıkçası bende kararsız kaldım geri yollayıp yollamamam kısmında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam merak ettiğim bir şey var. Eğer ki yeni yollayacakları üründe ölü pikselli çıkarsa onu da değiştirme şansımız var mı? Bu konu hakkında bir bilginiz var mı acaba?
OOOO hocam köşede benimki de ordaydı hiç fark etmiyordum bile ben VATAN BİLGİSAYAR mağazasından açtırarak aldım dert etmedim yani.
Şahsen iadelik bir yerde olduğunu düşünmüyorum.Yenisini İade etmeyi bırak elindekini iade almayabilirler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,193
Üyeler
168,259
Son üye
ytghjkmn876
Top Bottom