🔥İndirim AOC 24G42E 180 Hz 4.399 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,436
200 TL kuponu kullanın. %96 DCI-P3 ve 1500:1 kontrast sunuyor. Bu fiyatta bulunan tüm monitörleri tokat manyağı yapıyor.

Şu monitörü 5000 e aldık, aldık alalı indirime girip duruyor...
Güzel monitör bu arada paneli de kaliteli. Almayı düşünenler çeksin direk.

Ölü piksel çıkarsa sıkıntı yaşar mıyız iadede? Satıcı pek güven vermedi.

Monitörün renk doğruluğu ve siyahları çok başarılı fakat kalite kontrolü rezalet. İncehesaptan sipariş ettiğim 4. monitör hepsinde ışık sızması, stuck piksel ya da ölü piksel vardı. O yüzden biraz fazla verip iade sorunu yaşamayacağınız bir yerden alın.

Hocam 1 ay kadar evvel Hepsiburada üzerinden aptek satıcılı aldık, paketlemesi iyiydi, ölü piksel de çıkmadı ancak aldığımız takdirde ölü piksel çıkarsa değişim yapıyor musunuz sorusuna doğru düzgün bir cevap vermemişlerdi. Yine de sorunsuz ürün yolladılar. Son karar size kalmış kısacası.

Hocam 1 ay kadar evvel Hepsiburada üzerinden aptek satıcılı aldık, paketlemesi iyiydi, ölü piksel de çıkmadı ancak aldığımız takdirde ölü piksel çıkarsa değişim yapıyor musunuz sorusuna doğru düzgün bir cevap vermemişlerdi. Yine de sorunsuz ürün yolladılar. Son karar size kalmış kısacası.
Satıcıya sordum dediğiniz gibi düzgün cevap vermediler.

Satıcı yetkili satıcı sıkıntı olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu soruya kimse tam yanıt veremez, zira ürünü satan bir satıcı sahibi değil. O soruyu markaya sormak gerekir. Ama dediğim gibi satıcı güvenilir bir problem yaşanmaz dostlar

İtopya'dan 1 ay önce 4800 e aldım. Ölü piksel,ghosting,ışık sızması yok. Gayet memnunum. Fakat TN panelden geçtiğim için siyahları hiç beğenmedim.

amazondan abim aldı 2 3 ay önce sırf iadesi sorun çıkartmasın diye renk kalitesi falan baya güzel ve ölü pixel ghosting çıkmadı tavsiye ederim

Geri