AOC 24G42E Monitörün Parlaklığı Çok Zayıf

Geldiğinde parlaklık %80'deydi, gözüme normal geldiği için hiç ellemedim. 24G2SP'yi garantiye yollayıp yerine bunu aldım. Açıkçası pek bir farklılık veya düşük parlaklık hissetmedim. Sallanma konusunu bilmiyorum çünkü kendi ayağıyla değil monitör koluyla kullanıyorum. Ancak almadan önce inceleme videolarını izlediğimde sallantı konusunun geçtiğini hatırlıyorum.
Sallantı var hocam hafif ama siz hangi monitörü kullanıyorsunuz ve hangi monitör kolu ile kullanıyorsunuz memnun musunuz

Sallantı var hocam hafif ama siz hangi monitörü kullanıyorsunuz ve hangi monitör kolu ile kullanıyorsunuz memnun musunuz
Ana monitör olarak AOC 24G42E ve yanında eski 60 Hz LG monitör kullanıyorum. Bir kaç yol önce Trendyol'dan aldığım markasız çift monitör kolunu kullanıyorum. Linktekinin aynısı ancak ben elbette bu fiyata almadım. Bu fiyatlara çıkınca North Bayou'nun monitör kollarını almak çok daha mantıklı oluyor. Aldığım net fiyatı hatırlamıyorum ancak kuponla vesaire bedava fiyatına almıştım diyebilirim. Bu sebeple gayet memnun olduğumu söyleyebilirim. Benim için tek eksisi bağımsız yükseklik ayarı olmaması. İkinci monitörüm, ana monitörümden biraz daha aşağıda duruyor.

Ana monitör olarak AOC 24G42E ve yanında eski 60 Hz LG monitör kullanıyorum. Bir kaç yol önce Trendyol'dan aldığım markasız çift monitör kolunu kullanıyorum. Linktekinin aynısı ancak ben elbette bu fiyata almadım. Bu fiyatlara çıkınca North Bayou'nun monitör kollarını almak çok daha mantıklı oluyor. Aldığım net fiyatı hatırlamıyorum ancak kuponla vesaire bedava fiyatına almıştım diyebilirim. Bu sebeple gayet memnun olduğumu söyleyebilirim. Benim için tek eksisi bağımsız yükseklik ayarı olmaması. İkinci monitörüm, ana monitörümden biraz daha aşağıda duruyor.

Aoc monitörden memnun musunuz hocam ghosting varmı herhangi bir ayar yapılması gereken bir yer

Aoc monitörden memnun musunuz hocam ghosting varmı herhangi bir ayar yapılması gereken bir yer
Overdrive ayarını Faster yaptım ve o şekilde kullanıyorum. Memnunum, önceki monitörüm 24G2SP'ye göre çıplak gözle pek bir fark hissetmedim. Çünkü onun da renk değerleri gayet iyiydi. Ghosting konusunda da gayet başarılı diyebilirim.

bendede var aynı model mennunum sadece overdrive faster yaptım ve FPS modunda kullanıyorum …

Başka ayar tavsiye eden varmı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,156
Üyeler
185,684
Son üye
skyflx
Geri