AOC 24G4X monitör yerine ASUS TUF monitör değişim talebi onaylanır mı?

EkinBey

80+
Reaksiyon skoru
33
AOC 24G4X monitörüm vardı, yatay çizgi falan atıyordu; teknik servise gönderdim, değişim raporu çıktı ve eve gönderdiler.

İncehesap'a "AOC daha istemiyorum, ASUS TUF istiyorum." dedim; verirler mi?

İsteyeceğim monitörler bir tık daha iyiler, sizce verilir mi?

Hangisini isteyeyim? Buradan bakabilirsiniz.

https://www.incehesap.com/q/asus tuf gaming/gaming-monitor/

1761069774074.webp

Bu konuya AOC'un distribütörü Tecpro bakıyor yani kabul etmezler.
Ayrıca monitörün bozulmasının AOC ile alakası yok. Kullandığınız monitör kronik sorunlu panele sahip. Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:
MSI G2412, MSI G2412F, MSI MAG 275R2, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.

AOC değişimde güzel monitörler öneriyor zaten. Değişim teklifi gelir gelmez beni etiketleyin.

İlk yazdığım şey için bu mesajı en iyi cevap olarak raporlarsanız iyi olur.

Bu konuya AOC'un distribütörü Tecpro bakıyor yani kabul etmezler.
Ayrıca monitörün bozulmasının AOC ile alakası yok. Kullandığınız monitör kronik sorunlu panele sahip. Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:
MSI G2412, MSI G2412F, MSI MAG 275R2, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.

AOC değişimde güzel monitörler öneriyor zaten. Değişim teklifi gelir gelmez beni etiketleyin.

İlk yazdığım şey için bu mesajı en iyi cevap olarak raporlarsanız iyi olur.
Hocam tecpro ile işim bitti, İncehesap ile iletişime geçin dediler. bende yarın e posta atacağım aoc artık istemiyorum. asus veya başka model istesem illa aoc mi önerecekler?

Tecpro ile işiniz nasıl bitiyor? Size bağlantılar gönderip onun üzerinden monitör önerisi yapıyorlar. Bu zamana kadar gördüğüm hep öyleydi.
hocam tecpro 24g4ha önerdiler bağlantı gönderip reddettim ertesi gün aradılar doa formu yollayacaklarını söylediler bu gün geldi ince hesapla iletişime geçin para iadesi veya değişim talep edin dediler doa formunda da bayiden değişim yazıyor.

hocam tecpro 24g4ha önerdiler bağlantı gönderip reddettim ertesi gün aradılar doa formu yollayacaklarını
Bunu neden söylemediniz? 24G4HA bayağı iyi monitör bu arada. İncehesap değişim olayı yüksek ihtimal üstüne para ekleyerek monitör alma tarzı şeylerdir ama öyle yapma bence. İade yap iş işten geçmiş.

Bunu neden söylemediniz? 24G4HA bayağı iyi monitör bu arada. İncehesap değişim olayı yüksek ihtimal üstüne para ekleyerek monitör alma tarzı şeylerdir ama öyle yapma bence. İade yap iş işten geçmiş.
monitörün incelemesi yok güvenemedim ve aoc istemiyorum iade yaparsam 4700 tl alıyorum 1 yıl öncesinin üstüne koycak param yok.

AOC 24G4X monitörüm vardı, yatay çizgi falan atıyordu; teknik servise gönderdim, değişim raporu çıktı ve eve gönderdiler.

İncehesap'a "AOC daha istemiyorum, ASUS TUF istiyorum." dedim; verirler mi?

Hangisini isteyeyim? Buradan bakabilirsiniz.

https://www.incehesap.com/q/asus tuf gaming/gaming-monitor/

Alıntıyı görüntüle
yatay çizgiler bendede çıktı asusta bende değişime göndericem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

not:ben vatandan aldığımda çıktı vatandaki çoğu monitörde böyle sıkıntılar çıkabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,162
Üyeler
183,394
Son üye
M.Bedirhan
Geri