Neler Yeni

AOC 24G4X renk ayarı nasıl olmalı ?

FKT74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Furkan Türkmen
Merhabalar herkse. AOC 24G4X monitör kullanıyorum fakat monitörün renk sıcaklığı ayarı bir türlü tatmin etmedi beni. normal mod da ekran çok sarı coolda da ekran çok mavi geliyor gözüme bunu Red Green Blue olarak kendim ayarlayabiliyorum fakat ne kadar çabalasam da beni tatmin edecek bir ayar bulamadım kendime. Sizin önerebileceğiniz bir ayar varmı?

Son düzenleme:

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak
Merhabalar herkse. AOC 24G4X monitör kullanıyorum fakat monitörün renk sıcaklığı ayarı bir türlü tatmin etmedi beni. normal mod da ekran çok sarı coolda da ekran çok mavi geliyor gözümü bunu Red Green Blue olarak kendim ayarlaya biliyorum fakat ne kadar çabalasam da beni tatmin edecek bir ayar bulamadım kendime. Sizin önerebileceğiniz bir ayar varmı?
Hocam @AlevFırtınası bu hocam size yardım edebilir bilgili o konularda bendede Dell 2k monitör vardı monitör evrim geçirdi renk ayarları sayesinde

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Alper AKPINAR

Asus TUF VG24VQE
benimkisi de bu yardımcı olabilir mi arkadaş​

FKT74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Furkan Türkmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyler varmıdır bir bilen

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
Beyler varmıdır bir bilen
Markadan ziyade genel ekran renk ayarlarıni araştır ingizlice olarak çok güzel ayarlar paylaşan yabancı kanallar oluyor genelde onlara bakarım ben Türkiye de bu tarz içerikler kısıtlı oluyor ayrıca hdr açmayın daha da kötü oluyor

FKT74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Furkan Türkmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Markadan ziyade genel ekran renk ayarlarıni araştır ingizlice olarak çok güzel ayarlar paylaşan yabancı kanallar oluyor genelde onlara bakarım ben Türkiye de bu tarz içerikler kısıtlı oluyor ayrıca hdr açmayın daha da kötü oluyor
Monitörü aldığımdan beri hdr ı hiç açmadım yabancılara hiç bakmadım daha önce aklımda bulunsun bu teşekkürler cevabınız için. Ben daha ziyade forumda monitörü kullanan arkadaşlar nasıl bir ayar kullanılıyor o nu merak etmiştim birazda.

Top Bottom