lanet olsun çok iyi fiyatKaliteli monitör. gerçekten fiyatı iyi. 27 INCH 1080P kötü gözükür diye düşünmeyin. Xantares gibi monitöre 5 cm uzaktan bakmıyorsanız kötü gözükmez.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Evet iyi. Çünkü bu IPS.asus tuf gaming VG24VQE 1 MS 23.8 İNC monitörü 2 ay once 2.399 TL almıstım simdi bu benimkinden iyi mi cozemedim .
bende 24inç olanı var gayet iyi bu 27inç olanı da kaçırmayın derim alanlaarKaliteli monitör. gerçekten fiyatı iyi. 27 INCH 1080P kötü gözükür diye düşünmeyin. Xantares gibi monitöre 5 cm uzaktan bakmıyorsanız kötü gözükmez.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
https://www.trendyol.com/asus/tuf-g...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.34.7Evet iyi. Çünkü bu IPS.
Evet olmuyor. Curved istiyorsan VA panel almak zorundasın tabi. ama önermem VA Paneli. kendim kullanıyorum ve ghosting bariz var. ama rahatsız etmiyor beni çok. IPS Paneller çok daha iyi.https://www.trendyol.com/asus/tuf-g...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.34.7
bu model bendeki fiyat olarak bariz karda gozukuyorum ama cozemedim acıkcası ustat curved zaten ips olmuyor ki
Baktım knka getirisi olur ama birkaç yüzlük daha fazla olmazEvet olmuyor. Curved istiyorsan VA panel almak zorundasın tabi. ama önermem VA Paneli. kendim kullanıyorum ve ghosting bariz var. ama rahatsız etmiyor beni çok. IPS Paneller çok daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Kürşat Kütükçü
Aynı monitör bende var. İçinden HDMI ve DP kablosu çıkıyor.Ellerin dert görmesin, güzel fiyata güzel monitör aldık.
Alıntıyı görüntüle
@DerratiX içlerinden hdmi kablosu çıkıyordu değil mi?
Hocam bu 27 inc ya forza horizon 4 ,ets 2, gta v, rdr2 vb oyunlarda kalitesi nasil olur birde valorant gibi oyunlarda forza da falan büyük ve çerçevesi neredeyse olmaması benim için çok iyiEvet olmuyor. Curved istiyorsan VA panel almak zorundasın tabi. ama önermem VA Paneli. kendim kullanıyorum ve ghosting bariz var. ama rahatsız etmiyor beni çok. IPS Paneller çok daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Kürşat Kütükçü
Görüntü çok daha tatminkar olur bence 24 Inche göre. özellikle RDR2 ve Forzada çok sarar.Hocam bu 27 inc ya forza horizon 4 ,ets 2, gta v, rdr2 vb oyunlarda kalitesi nasil olur birde valorant gibi oyunlarda forza da falan büyük ve çerçevesi neredeyse olmaması benim için çok iyi