https://pckolik.com.tr/urun/MAG-275QF?ref=akakce&v=1.81.2 pivot ve hertz farkı hariç bu alınmaya değer mi ?
Çoğu içerik 8 bit. Bu yüzden normal kullanıcı icin bir sey ifade etmez. Tabii yine de artı olarak sayabilirsiniz.Renk sayısı farkı var galiba aoc 16.7 m philips 1.07 m bu çok fark eder mi renk sayısı tam olarak bilmiyorum
Renk gamutu düşük.https://pckolik.com.tr/urun/MAG-275QF?ref=akakce&v=1.81.2 pivot ve hertz farkı hariç bu alınmaya değer mi ?
Eğer bütçen varsa pivot ürünü tercih etmelisin. Bu ürünün muadili olan Philips 9.999₺ ona da bakabilirsin.https://pckolik.com.tr/urun/MAG-275QF?ref=akakce&v=1.81.2 pivot ve hertz farkı hariç bu alınmaya değer mi ?
Satıcı sinerji, onun için demiş olabilir hocam öyle bir muhabbet var260 hz 0.3 ms 2K ve AOC kim dediyse saçmalamış xd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
27 inç bir de
AOC Gaming 27G2SP mevcut monitörüm bu bunu satıp 2k geçeyim diyorum. Hem FPS hem hikayeli oyunlar için kullanırım.Eğer bütçen varsa pivot ürünü tercih etmelisin. Bu ürünün muadili olan Philips 9.999₺ ona da bakabilirsin.
Mantıklı, eğer bütçeniz uygunsa Q27G4ZR alabilirsiniz. Ürünün özelliklerine göre fiyatı çok iyi.AOC Gaming 27G2SP mevcut monitörüm bu bunu satıp 2k geçeyim diyorum. Hem FPS hem hikayeli oyunlar için kullanırım.
Bunu ikinci elden kaça okuturum pek piyasası yok baktım da.Mantıklı, eğer bütçeniz uygunsa Q27G4ZR alabilirsiniz. Ürünün özelliklerine göre fiyatı çok iyi.
İkinci el piyasasına pek hakim değilim özelliklerinden dolayı 3-4k arası edeceğini düşünüyorum.Bunu ikinci elden kaça okuturum pek piyasası yok baktım da.
Hocam az söylemedin mi pivot 27 inç pek bu kalitede bulunmaz. Ben zaten bunu 2 yıl önce 5k fiyata aldım.İkinci el piyasasına pek hakim değilim özelliklerinden dolayı 3-4k arası edeceğini düşünüyorum.
Dediğim gibi 2.el piyasasına hakim değilim, araştırmak lazım.Hocam az söylemedin mi pivot 27 inç pek bu kalitede bulunmaz. Ben zaten bunu 2 yıl önce 5k fiyata aldım.