- Reaksiyon skoru
- 1,681
Şimdi detaylı baktım cidden ips ikiside kontrast oranı dışında fark göremedim.ikiside Ips
Şimdi detaylı baktım cidden ips ikiside kontrast oranı dışında fark göremedim.ikiside Ips
İkisi de 250 gözüküyor kendi sitesindeki verilerde.parlaklık farkı varmış 300 e 250
Emin değilim kendi sitesindeki verilerde de göremedim ama 27G2AE'nin sanırsam pivot özelliği yok. Sabit gibi duruyor. Ben 27G2U kullanıyorum şu an görebildiğim tek fark bu.Şimdi detaylı baktım cidden ips ikiside kontrast oranı dışında fark göremedim.
bendede aynısının 24 ü var ayar yaptın mı sen benimki videolarda bulanık gibi oluyorBende var, memnunum. Alalı çok olmadı 1700 liraya almıştım. Sorusu olan varsa yanıtlarım.
Bendeki VA panelli c27g2u. Ben bunu da o sandım. Meğersem değilmiş.
itopya 300 yazmışİkisi de 250 gözüküyor kendi sitesindeki verilerde.
Bir ayar yapmadım ama herhangi bir bulanıklık da yok. Özellikle videolarda falan hiç yok. Yazılarda yakından bakarsam pikselleri seçebiliyorum.bendede aynısının 24 ü var ayar yaptın mı sen benimki videolarda bulanık gibi oluyor
Kendi sitesindeki veriler dışında diğer sitelerdekine itibar etme.bendede aynısının 24 ü var ayar yaptın mı sen benimki videolarda bulanık gibi oluyor
Post automatically merged:
itopya 300 yazmış
Bence değil hocam 1080p 144hz 24" ve HDR10'lu monitörler 1650TL civarına bulunuyor 2000TL 1080p monitöre verilmesini mantıklı bulmuyorumFiyatlar çok makul bence hocam doların 10 lira civarlarına dayandığını düşünürsekNe yazık ki....
Ama inç farkı var panel büyüyor?Bence değil hocam 1080p 144hz 24" ve HDR10'lu monitörler 1650TL civarına bulunuyor 2000TL 1080p monitöre verilmesini mantıklı bulmuyorum
Olabilirde başka bir yararı var mı?Ama inç farkı var panel büyüyor?
Yararı yok tabii kide. Demek istediğim panel büyüdüğü için fiyat yükseliyorOlabilirde başka bir yararı var mı?
Panel büyüyor diye 350TL civarı vermek bana saçma geliyor
Ki soyledigim monitör G2U'a göre daha iyi bir monitör
1999 kuzenim 1400 liraya mı ne almıştı yazık günah yaNormalde 24' olan model bu fiyata satılıyor 27' monitör arayanlar için güzel fiyat
AOC 27" 27G2U 144Hz 1ms VGA 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 27" 27G2U 144Hz 1ms VGA 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 27G2U ITOPYA'da.www.itopya.com
Üzücü gerçekten1999 kuzenim 1400 liraya mı ne almıştı yazık günah ya