Overdrive modu gecikme süresini ayarlıyor. Ama bunu çok yükseltirseniz eğer bu seferde overshoot oluşur. Bu monitör medium overdrive modunda iyi gecikme sunuyor ve overshoot yok. FPS oyunlarında ghosting hissetmezsiniz ve akıcı olur ama IPS biraz daha hızlı gelir.
Bu monitörün ufo testi. VA'ya göre çok iyi performans göstermiş:
Bu arada çok detaylı monitör tercih rehberi konusu yaptığımdan dolayı sorulara yanıt veremiyorum. Tamamlanınca sizden beğeni beklerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Overdrive modunu gelir gelmez medium yapmayı unutmayın burası çok önemli.
Hocam bu video da overdrive ayarlı mı acaba yoksa default mu. Bir de mesela va konusunda g65b kaliteli olduğunu forumlardan çok gördüm. Bu monitörde ki va panel kaliteli bir panel midir? fiyatı ucuz olması sebebiyle kotu olabileceği fikrindeyim ama incelemelerde fena gözükmüyordu gercekten. Ben genelde kodlama ve hikayeli oyun oynayan birisiyim.Hobi olarak da bu ara oyun tasarımı yapıyorum. Benim kullanımıma uygun mudur?.
Hocam bu video da overdrive ayarlı mı acaba yoksa default mu. Bir de mesela va konusunda g65b kaliteli olduğunu forumlardan çok gördüm. Bu monitörde ki va panel kaliteli bir panel midir? fiyatı ucuz olması sebebiyle kotu olabileceği fikrindeyim ama incelemelerde fena gözükmüyordu gercekten. Ben genelde kodlama ve hikayeli oyun oynayan birisiyim.Hobi olarak da bu ara oyun tasarımı yapıyorum. Benim kullanımıma uygun mudur?.
Overdrive ayarı medium olarak ayarlanmış. Bu G65B kadar değil ama kaliteli VA. Kodlama da siyah ekran arkasında yazı yazıyorsanız eğer VA'nın black smearingi sıkıntı çıkartır. G65B'de bile biraz var.
Sadece Battlefield 2042 oynuyorum şuan. Çıktığında BF6 yı da alacağım. Çok akıcı bir şekilde oynuyorum bu arada, neden öyle dediniz anlamadım.
Film, dizi de izliyorum.
2012 yılından beride bu monitörü kullanıyorum.
Sadece Battlefield 2042 oynuyorum şuan. Çıktığında BF6 yı da alacağım. Çok akıcı bir şekilde oynuyorum bu arada, neden öyle dediniz anlamadım.
Film, dizi de izliyorum.