- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,063
MD3 sistemdeki monitör. İtopyadan bakarsanız çıkar. Philips. Tam rakamsal modeli aklımda değil.Hangi monitörü kullanıyorsunuz hocam? Ghosting yaşıyor musunuz?
MD3 sistemdeki monitör. İtopyadan bakarsanız çıkar. Philips. Tam rakamsal modeli aklımda değil.Hangi monitörü kullanıyorsunuz hocam? Ghosting yaşıyor musunuz?
çökmüşke bi ho. alırm =)Lazımsa çöksa
aynen devam ediyor.İndirim bitti yapmışsınız konu başlığını ama devam ediyor indirim
1700 tl şuanMD3 sistemdeki monitör. İtopyadan bakarsanız çıkar. Philips. Tam rakamsal modeli aklımda değil.
Ben 6999 TL ye i3 10. Nesil 8+8 ram h410m anakart GTX 1650 thermaltake 650w kasa ile birlikte monitör dahil aldım. Monitör beleş gibi bişi oldu. @Abdullah Hacıgül sağ olsunçökmüşke bi ho. alırm =)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
aynen devam ediyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1700 TL şuan
Yaramı açma be brom alamadım zaten stoklar bitti =).Ben 6999 TL ye i3 10. Nesil 8+8 ram h410m anakart GTX 1650 thermaltake 650w kasa ile birlikte monitör dahil aldım. Monitör beleş gibi bişi oldu. @Abdullah Hacıgül sağ olsun![]()
Ben foruma özel stoktan aldım DA-Forum farkıYaramı açma be brom alamadım zaten stoklar bitti =).
Ho. olsun brom güle güle kullan.Ben foruma özel stoktan aldım DA-Forum farkı![]()
Sağ olasın , profilimde varHo. olsun brom güle güle kullan.
Abdullah Bey monitör indirimi için şahsım adına teşekkür ederim.Rakipsiz