Beyler bu klavyeyi aldım o zamanlar durum çok yoktu. W tuşu basmıyor arada kalıyor GTA oynarken basıyorum olmuyor. Sorunu nedir? CM klavye almıştım küçük geldi diye buda böyle sorun çıkarttı değişirler mi?
Kankam tuşun arasına bir şey kaçmış olabilir veya yapışkan bir şey dökülmüş olabilir. İçini açıp, w tuşunun olduğu yeri alkol ile güzelce temizlersen sorun düzelebilir. 6 yıldır bu sorunu böyle düzeltiyorum. Tabi ki klavyeyi çıkarmayı unutma, bozarsın klavyeyi yoksa. Kurumasını da iyice bekle.Beyler bu klavyeyi aldım o zamanlar durum çok yoktu. W tuşu basmıyor arada kalıyor GTA oynarken basıyorum olmuyor. Sorunu nedir? CM klavye almıştım küçük geldi diye buda böyle sorun çıkarttı değişirler mi?
Knk aldığımda hatırlamıyorumda w kronik mi acaba bozuykKankam tuşun arasına bir şey kaçmış olabilir veya yapışkan bir şey dökülmüş olabilir. İçini açıp, w tuşunun olduğu yeri alkol ile güzelce temizlersen sorun düzelebilir. 6 yıldır bu sorunu böyle düzeltiyorum. Tabi ki klavyeyi çıkarmayı unutma, bozarsın klavyeyi yoksa. Kurumasını da iyice bekle.
Kronik olsa bile tamir edilemez demek değil bu, garantisi var ise gönder, öbür türlü tamir etmeye çalış, eğer mekanik ise çok daha rahat tamir edilebilir.Knk aldığımda hatırlamıyorumda w kronik mi acaba bozuyk