Neler Yeni

AOC GK500 W Tuşu basmıyor

Uskan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
YUSUF İSLAM YILDIRIM
Beyler bu klavyeyi aldım o zamanlar durum çok yoktu. W tuşu basmıyor arada kalıyor GTA oynarken basıyorum olmuyor. Sorunu nedir? CM klavye almıştım küçük geldi diye buda böyle sorun çıkarttı değişirler mi?

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Beyler bu klavyeyi aldım o zamanlar durum çok yoktu. W tuşu basmıyor arada kalıyor GTA oynarken basıyorum olmuyor. Sorunu nedir? CM klavye almıştım küçük geldi diye buda böyle sorun çıkarttı değişirler mi?
Kankam tuşun arasına bir şey kaçmış olabilir veya yapışkan bir şey dökülmüş olabilir. İçini açıp, w tuşunun olduğu yeri alkol ile güzelce temizlersen sorun düzelebilir. 6 yıldır bu sorunu böyle düzeltiyorum. Tabi ki klavyeyi çıkarmayı unutma, bozarsın klavyeyi yoksa. Kurumasını da iyice bekle.

Uskan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
YUSUF İSLAM YILDIRIM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kankam tuşun arasına bir şey kaçmış olabilir veya yapışkan bir şey dökülmüş olabilir. İçini açıp, w tuşunun olduğu yeri alkol ile güzelce temizlersen sorun düzelebilir. 6 yıldır bu sorunu böyle düzeltiyorum. Tabi ki klavyeyi çıkarmayı unutma, bozarsın klavyeyi yoksa. Kurumasını da iyice bekle.
Knk aldığımda hatırlamıyorumda w kronik mi acaba bozuyk

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Knk aldığımda hatırlamıyorumda w kronik mi acaba bozuyk
Kronik olsa bile tamir edilemez demek değil bu, garantisi var ise gönder, öbür türlü tamir etmeye çalış, eğer mekanik ise çok daha rahat tamir edilebilir.

Top Bottom