Ufaktan inverse ghosting var gibi, doğru çekim yöntemi ile çekerseniz daha iyi anlayabiliriz.
Doğru çekim yapmak için telefonu UFO'nun hizasına getirin. UFO'nun gittiği yönde ve süratte kamerayı hareket ettirin, telefon hareket halindeyken kamerayı odaklayın ve çekin.
monitörün tam modeli nedir hocamMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Böylemi hocam
Evet, biraz daha odaklayıp çekebilir misiniz?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Böylemi hocam
Aoc 27g2spumonitörün tam modeli nedir hocam
Evet, biraz daha odaklayıp çekebilir misiniz?
İyi gibi, bulanık görüntüden hala tam anlaşılmıyor ama varsa da az bir miktarda olduğundan sorun olmaz. Monitörün overdrive ayarını 1 kademe düşürdüğünüzde UFO görsellerinde, arkasından takip eden izde nasıl bir değişim oluyor bakar mısınız?Aoc 27g2spu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bendede 24inç olanı var yeni geldi ayarlarını hiç değiştirmedim ayar yaptıysan kendi ayarlarını full atarmısın hocamArkadaşlar ufo testinde böyle bir sonuç aldım beni çok rahatsız etmedi sizce sonuç nasıl?
hocam bendede 24inç olanı var yeni geldi ayarlarını hiç değiştirmedim ayar yaptıysan kendi ayarlarını full atarmısın hocamb
bende tam istediğim görüntüyü bulamadım deniyorumhocam bendede 24inç olanı var yeni geldi ayarlarını hiç değiştirmedim ayar yaptıysan kendi ayarlarını full atarmısın hocam
bana biraz renkler fazla sarı gibi geliyor ulaşırsan istediğin ayarlara burdan ayarları atarmısınMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende tam istediğim görüntüyü bulamadım deniyorum
bana biraz renkler fazla sarı gibi geliyor ulaşırsan istediğin ayarlara burdan ayar
kontrast50bana biraz renkler fazla sarı gibi geliyor ulaşırsan istediğin ayarlara burdan ayarları atarmısın