❌İndirim Bitti! AOC Q27G42ZE 260 Hz 2K Fast IPS (Ölü pikselli 1-3) Monitör 6399 TL

Hocam gidip profilini atmışsınız da her kötü yorum firmanın kabalığı, tutumu ve sürecin uzunluğundan dolayı yapılmış. Herkese kaba cevap verip THH harici iade yapmamışlar hiç.
Hepsiburada profiline de baktım cidden ben ilk kez bu kadar fazla ve olumlu satıcı gördüm.
İade sürecinde köylü kurnazı gibiler demek ki ben sansımı deneyecem severim böyle seyleri 😄
Durumu yazarım

4. denememde 2 tane buldum bi tanesi sol en üst köşede diğeri sol ortada. Şunu farkettim 2k 27 inc de ölü piksel görmek çok zor.
önceden 1080p de çok ölü piksel buldum test ettim direk lap diye çıkıyordu 2k da ilk kez ölü piksel gördüm inanılmaz küçük geldi.
Krdeşimle piksel aradık :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3-4 piksel çıksa bile emin olun farketmeyeceksiniz alan arkadaşlar simdiden içiniz rahat olsun

4. denememde 2 tane buldum bi tanesi sol en üst köşede diğeri sol ortada. Şunu farkettim 2k 27 inc de ölü piksel görmek çok zor.
önceden 1080p de çok ölü piksel buldum test ettim direk lap diye çıkıyordu 2k da ilk kez ölü piksel gördüm inanılmaz küçük geldi.
Krdeşimle piksel aradık :D
Hayrını gör inş. bakalım bizim nasıl olcak, kargoyu bekliyoruz

Geri